Restauranter og spisesteder

På Horisont finner du 9 spisesteder og restauranter under et tak. Enten det skulle friste med en burger, salat, sushi, pizza eller en søt og god bolle – her er det noe for en hver smak! Ta med venner eller familie og nyt et herlig måltid sammen. 

Visste du at flere av våre restauranter har søndagsåpent? 

 

Søndagsåpne spisesteder:

Burger King: kl. 13-21

Egon:  kl. 11-23

Grand Caffé Venezia: kl.13-20

Sushi Namnam: kl. 14-20 

 

Ønsker du å lese mer om våre flotte restauranter og spisesteder? Bla nedover!

 

Burger King

Hver dag besøker mer enn 11 millioner gjester BURGER KING® restauranter rundt om i verden. De gjør dette fordi våre restauranter er kjent for å levere kvalitetsrik, smakfull og rimelig mat. BURGER KING® ble grunnlagt i 1954, og er nå den nest største hamburgerkjeden i verden.

Det originale HOME OF THE WHOPPER®, vårt engasjement i førsteklasses ingredienser, signaturoppskrifter og familievennlige matopplevelser er det som har definert vårt varemerke i over 50 suksessrike år.

Kontakt spisested

Burger King

Egon 

Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!

Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag. Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig, sier våre gjester om Egon.

Kontakt spisested

Egon

Godt Brød

Duften av nybakt godt brød. Himmelske boller. Påsmurte rundstykker og bagetter. Kaffe. Juice. Frokost. Lunsj. Mange velger oss av ren ideologi. De fleste velger oss på grunn av smaken.?

Vår mat er i hovedsak økologisk. Laget av kortreiste og uforskammet opplagte råvarer. Dyrket frem av hyggelige bønder som driver økologisk landbruk av kjærlighet til jorden. Glad mat gir glade mennesker.

På Godt Brød baker vi selv. Fra morgen til kveld. Du får alltid ferskt bakverk hos oss. Kom innom. Du finner oss i første etasje, like ved Vinmonopolet.

Kontakt spisested

Jordbærpikene

Unn deg en pust i bakken hos Jordbærpikene.

Jordbærpikene er en naturlig lunsjplass, stedet hvor du kan ta middagen eller bare kose deg med venner over en god kopp kaffe i hyggelige omgivelser. Maten vi serverer er laget fra bunnen av i vårt kjøkken, og alltid av ferske råvarer; varme og kalde retter, kaker og hjembakst etter egne oppskrifter, friske salater, pasta, pai og nystekt focaccia, bare for å nevne noe. Vi liker å servere god kaffe og alle våre kaffedrikker er laget med vår egen espresso fra Italia.

Kontakt spisested

Jordbærpikene

Big Bite

Big Bite Submarines AS er et etterlengtet tilbud innenfor fersk fast food og er idag etablert med nesten 50 avdelinger plassert hovedsakelig i kjøpesenter.

Et sunt og smakfullt alternativ, nysmurt og alltid basert på de ferskeste råvarene. Big Bite Submarines skal levere publikum et ettertraktet kvalitetsprodukt til markedets laveste pris. Hovedkontor i Trondheim. Det viktigste er franchisegivers kompetanse og engasjement samt dyktige franchisetakere. Big Bite er i kraftig ekspansjon i Norge.

Kontakt spisested

Sushi NamNam

Hos oss kan du velge om du ønsker å spise i restauranten, få maten levert eller bestille å hente den selv. Vi har en meny med stort utvalg.?

Et av de store fokusområdene for alle våre restauranter er kvalitet. For å lykkes med å levere et tilbud av gjennomgående ypperlig kvalitet, er det flere områder som spiller inn. Blant annet benytter vi oss av førsteklasses råvarer, for å sikre en genuin og deilig smaksopplevelse. Vi har også meget erfarne kokker, som har en bunnsolid kompetanse på hvordan man skal lage sushi. Kombinasjonen av dette skal gi våre besøkende en unik smaksopplevelse fra det japanske kjøkken.

Kontakt spisested

Grand Caffé Venezia

Hos oss får du alt fra pizza til pastaretter, salater, kjøttretter, tapas, fajitas og kebab.

Vi har hatt et mål og det er å kunne levere den ekte Italienske smaksopplevelsen basert på Italienske oppskrifter.

På Grand Caffé Venezia ønsker vi å gi deg følelsen av å spise i Italia, dette gjør vi gjennom sansene, smakene og inntrykkene fra Italia. Det er derfor vi kombinerer interiør med en fargerik atmosfære og menyer for å få stedet til å føles som en frodig, koselig kafé i et italiensk gatehjørne.

Kontakt spisested

Subway

Freshly made for you! Når du kjøper en sub eller en salat, er du alltid garantert egetbakt brød og friske grønnsaker. Samtlige subs og salater på menyen lages på bestilling.

Vi har blitt et ledende valg for folk som ønsker raske, næringsrike måltider som hele familien kan nyte.

Kontakt spisested