Spisesteder på Horisont

Egon:

Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!

Vi reserverer gjerne bord. Hvis du ønsker det, fikser vi også en koselig, liten avdeling – bare for dere. Har du spesielle ønsker for mat eller drikke, ta kontakt med oss – vi ordner det meste. Husk at det alltid er lurt å være ute i god tid med bestillingen.

Åpent mandag – torsdag 10 – 23, fredag og lørdag 10 – 24, søndag 11 – 23.

Jordbærpikene:

Jordbærpikene er den naturlige lunsjplass, stedet hvor du kan spise middag eller bare kose deg med venner over en god kopp kaffe. Maten vi serverer er laget fra bunnen av i vårt kjøkken, og alltid av ferske råvarer; varme og kalde retter, kaker og hjembakst etter egne oppskrifter, friske salater, pasta, pai og nystekt focaccia, bare for å nevne noe.

Vi liker å servere god kaffe og alle våre kaffedrikker er laget med vår egen espresso fra Italia.

Velkommen!

Godt Brød:

Godt Brød har siden 1995, utelukkende bakt økologisk. For oss innebærer dette å benytte ubehandlede og rene råvarer, fri for sprøytemidler og tilsetningsstoffer. Vi mener det nettopp er dette som fremmer den gode smaken i våre bakevarer.

Alt av bakevarer blir bakt i hvert enkelt bakeverksted, og alt er økologisk! Vi håper du finner veien innom et bakeverksted dersom du er i nærheten.

BigBite:

Et sunt og smakfullt alternativ, nysmurt og alltid basert på de ferskeste råvarene. Big Bite Submarines skal levere publikum et ettertraktet kvalitetsprodukt til markedets laveste pris. Big Bite er i kraftig ekspansjon i Norge.

Sushi NamNam:

Du finner Sushi NamNam i Shin Sushi sine tidligere lokaler. Her serverer de herlig sushi på bånd, delikatesser fra havet, samt nydelig varme thairetter.

Åpent mandag – lørdag 10-21, søndag 14-21

Subway:

Freshly made for you! Når du kjøper en sub eller en salat, er du alltid garantert egetbakt brød og friske grønnsaker. Samtlige subs og salater på menyen lages på bestilling.

Grand Caffé Venezia:

Grand Caffè Venezia serverer alt fra pizza til pastaretter, salater, kjøttretter, tapas, fajitas og kebab.

Åpent mandag-lørdag 10-21 og søndag 12-21.

Funky Frozen Yoghurt:

Funky Frozen Yogurt er Nordens største frozen yoghurt kjede. Vi er den første frozen yoghurt kjeden i Norden som har 100% organic yogurt i isen vår og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i det vi gjør.