Lise Færøvik
Senterleder
92 89 08 50
lise@horisont.no

Trine Gunnlaugsson
Markedssjef
48 07 04 98
trine@horisont.no

Jan Erik Andersen
Driftsleder
91 77 97 76
janerik@horisont.no

Ida Aadland
Digital markedskoordinator
99 53 75 34
ida@horisont.no

Standplass

Ønsker du å leie standplass?

Lag, organisasjoner eller bedrifter som ønsker standplass i fellesarealet/utendørs kan søke om dette ved å ta kontakt med markedssjef; trine@horisont.no

Finn veien

Horisont er lett å finne. Vi ligger i hjertet av Åsane, like ved Vestlandshallen. Kommer du med bil kan du bruke en av avkjøringene på E39 i Åsane og kjøre mot Vestlandshallen. Kommer du med buss, har hovedlinjene linje 4, 91 og 301 stopp like utenfor senteret.

Bussruter Kart

Parkering

Vi har en parkeringskjeller på 20.000 kvm, med over 650 parkeringsplasser. I tillegg har vi nesten 100 parkeringsplasser utendørs. Utendørs er det 1 time gratis parkering og i parkeringskjeller er det gratis parkering i 3 timer. Max høyde for innkjøring i parkeringskjeller er 210 cm. Ladestasjon for el-biler finner du i vår parkeringskjeller.

Gavekort

Lurer du på hva du skal gi? Et gavekort er gaven som passer for alle.

Kortet får du kjøpt i våre gavekort-automater i 1. etasje ved Telenorbutikken/Obs og ved Sushi NamNam/ Kicks. Gavekortet kan kun kjøpes med betalingskort, ikke med kontanter. Det påløper et gebyr på kr. 10.- pr. kort. Kortet brukes som et bankkort i Horisonts butikker (med unntak av Vinmonopolet og Skin Fuel Empire Tattoo), og på våre spisesteder. Det kan ha en verdi på fra kr. 100,- til kr. 5 000,- og kan ikke løses inn i kontanter.

Gavekortet har en varighet på 1 år.

Bedrifter: For faktura og bestilling send e-post til: lise@horisont.no

Sjekk saldo Kjøp gavekort online 

Senterkart

Trykk på senterkartet for å se oversikt over hvor de ulike butikkene ligger på senteret. 

1. Etasje(pdf) 2. Etasje(pdf)

Hittegods

Mistet eller funnet noe? Dersom du glemmer igjen personlige eiendeler på senteret, ta kontakt i Obs-Informasjonen eller på telefon 476 18 523.

Hittegods blir oppbevart i 3 måneder