Inspirasjon

Alle Hjem og interiør Mat og drikke Mote og skjønnhet Sport og fritid
Hjem og interiør

Gjør det koselig på hybelen

Skal du flytte hjemmefra for første gang eller flytte til et nytt sted? Vi har samlet litt inspirasjon til hvordan du kan få det koselig i ditt nye hjem. 

Mat og drikke

Næringsrikt og godt tilbehør til grillmaten

Denne fargerike hummusen har også den ekstra fordelen med næringsstoffene fra rødbeter som er rike på både jern og folsyre, i tillegg til å være en god kilde til antioksidanter.

Sport og fritid

Bli motivert av nytt treningstøy!

Nytt treningstøy kan være en skikkelig motivasjonsboost. En sprek garderobe og en god dose stå-på-vilje kan hjelpe deg med å nå målet ditt! 

Mote og skjønnhet

De fineste solbrillene

Har du kjent at vårsolen varmer allerede? Ny sesong betyr ikke bare nye sneakers og kjoler, men også en titt på årets solbrilletrender. 

Sport og fritid

Sesongens badetøy

Varmere dager nærmer seg med stormskritt og snart er det forhåpentligvis tid for årets første bad på norske strender og badeplasser!

Mote og skjønnhet

Lekker, solkysset hud

Vårsolen har så vidt begynt å vise seg, og mange av oss lengter etter en gylden brunfarge nå som vi går mot sommer og lysere tider.

Hjem og interiør

Festlig borddekking

Få gjestene dine til å føle seg velkommen ved å invitere dem til et flott dekket bord.

Hjem og interiør

Skap et hyggelig uterom

Uansett om en har stor eller liten uteplass, er det her mange av oss kommer til å tilbringe fine sommerdager i år.

Mote og skjønnhet

10 nydelige vårkjoler

Butikkene bugner av lekre vårkjoler. Her finner du alt fra klassik denim til skjønne blomsterdrømmer. Vi guider deg til vårens fineste kjoler til ulike prisklasser og stiler. 

Hjemlevering og ekstraservice

I denne perioden vi er inne i nå, gjør butikkene sitt ytterste for å holde handelen i gang og for å kunne bistå deg som kunde på best mulig måte. Ønsker du varer fra flere butikker på samme leveranse? Det fikser vi! Send mail til lise@horisont.no for å få koordinert din leveranse.Se oversikt her! 

Mote og skjønnhet

Vårens fineste sneakers

Lyst på nye sneakers? Vi viser deg 7 freshe favoritter vi kunne tenke oss nå! La deg inspirere!