HORISONT + KRAFTTAK MOT KREFT

Horisont ble i 2019 utfordret av komitéen for Krafttak mot kreft i Åsane til å starte en bedriftsstafett. Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon, der pengene går til forskning og gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende. Med hjelp fra fantastiske bidragsytere samlet Horisont tilsammen inn kr. 100.530,- Vi synes det var utrolig kjekt og givende å få være med å bidra til en så god sak - vi gleder oss allerede til neste års innsamling.

Vi vil gi flere mennesker den aller beste følelsen i livet - å få leve videre!

ÅSANE FOTBALL

Horisont er stolt sponsor av Åsane Fotball. Vi sponser hele bredden fra små spirende stjerner til A-laget som spiller i OBOS ligaen.

Åsane Fotball har en sterk forankring i lokalsamfunnet i bydelen vår. I generasjoner har barn, foreldre, besteforeldre, trenere og ledere fra lokalmiljøet engasjert seg i fotballfellesskapet.

Åsane Fotball er bygget på dette engasjementet, og vi ønsker sammen med dem å være en viktig bidragsyter til å skape en god bydel å bo i.

ÅSANE SEAHAWKS

Åsane Amerikansk Fotball og Cheerleading er også kjent som Åsane Seahawks. Klubben tilbyr amerikansk fotball og cheerleading til ungdom mellom 13 og 19 år. Horisont sponser Åsane Seahawks, og vi har hatt gleden av å ha besøk av dyktige cheerleadere med fantastisk
akrobatikk, og tøffe fotballspillere som har inspirert barn og ungdom til å prøve en litt annerledes idrett.

NORNA SALHUS

Sammen med friidrettsklubben Norna Salhus arrangerer vi hvert år Horisont Lekene ute på torget vårt. Her får barna prøve ut ulike friidrettsøvelser under kontrollerte forhold, med god veiledning og støtte fra erfarne utøvere fra Norna Salhus. Denne dagen blir torget vårt fylt med barn som med stor iver prøver ut både spydkast, hekkeløp, lengdehopp og sprint.

I desember arrangerer vi Nisseløp inne på senteret for alle barn. Her hjelper Norna Salhus oss med vakthold og bemanning.

BARNAS GJENBRUKSMARKED

Siden 2017 har vi arrangert Barnas Gjenbruksmarked på Horisont. Her inviterer vi 8-14 åringer inn på senteret for å lage sin helt egen butikk. Barna får en unik opplevelse ved å teste ut det å være butikksjef, være serviceinnstilt, kundebehandling og tenke gjenbruk og miljø. Vi har sett mange talenter, og er sikre på at her har vi flere fremtidige butikkmedarbeidere! Det er fantastisk å se den store kreativiteten og pågangsmotet barna viser, samt bevisstgjøringen av gjenbruk og bærekraft.