Horisont Kjøpesenter

Velkommen til Bergens flotteste kjøpesenter, i hjertet av Åsane. Med over 70 butikker har vi en bred miks og et godt utvalg av produkter og tjenester til alle aldre og behov.

Vi er et moderne og urbant senter, ikke bare et handelssted, men også et møtested. Vi har smakfulle spisesteder hvor flere av spisestedene er åpne utover senterets åpningstider. Her kan folk gå på restaurant på en søndag, ta seg et glass vin ute på kvelden, eller møtes på torget. Kjøpesenteret er delt på midten av en utendørs gågate og torgområde. Torget brukes flittig til aktiviteter for både store og små hele året. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og ligger kun 15 minutter fra Bergen sentrum.

Parkering

På Horisont kan du gå tørrskodd fra vår parkeringskjeller og nyte shopping eller hygge med familie og venner. Vi har over 650 parkeringsplasser innendørs, max høyde for innkjøring i parkeringskjeller er 210 cm. Her finner du også ladestasjoner for el-biler, både hurtigladere med betalingsløsning og lading via stikkontakt. I tillegg har vi nesten 100 plasser utendørs ved hovedinngangen. Det er 3 timer gratis parkering i garasjen og 1 time gratis parkering på bakkeplan ved hovedinngang. Se mer informasjon om parkering her.

Standplass

Lag, organisasjoner eller bedrifter som ønsker standplass i fellesarealet/utendørs kan søke om dette ved å ta kontakt med markedssjef; trine@horisont.no

Mote og skjønnhet

Ukens drømmeliste

Med mote- og interiørbutikker på rad og rekke er det lett å drømme seg bort i vakre plagg og interiør. Vi har tatt runden på senteret og her er vår ønskeliste for uken!

Mat og drikke

Sunn hverdagssnacks!

Enkle, sunne sukkerfrie lavkarbo energibarer med kun 7 ingredienser som er full av smak! Barn og voksne vil elske dem!

Nyåpninger i 2023!

Vi er så gira og klar for et nytt år på Horisont! Det er med stor iver vi kan fortelle at flere spennende konsepter åpner dørene hos oss.   

Den store julegaven

Velkommen til nattåpent 15. desember! Her kan du bli med i trekningen av flere flotte julegaver fra Horisont.

Julenissens postkasse

På broen i 2. etg v/ Visit finner du vår lille julekrok. Her kan barna skrive ned sine juleønsker og bli med i trekningen!