Horisont Kjøpesenter

Velkommen til Bergens flotteste kjøpesenter, i hjertet av Åsane. Med over 70 butikker har vi en bred miks og et godt utvalg av produkter og tjenester til alle aldre og behov.

Vi er et moderne og urbant senter, ikke bare et handelssted, men også et møtested. Vi har smakfulle spisesteder hvor flere av spisestedene er åpne utover senterets åpningstider. Her kan folk gå på restaurant på en søndag, ta seg et glass vin ute på kvelden, eller møtes på torget. Kjøpesenteret er delt på midten av en utendørs gågate og torgområde. Torget brukes flittig til aktiviteter for både store og små hele året. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og ligger kun 15 minutter fra Bergen sentrum.

Parkering

På Horisont kan du gå tørrskodd fra vår parkeringskjeller og nyte shopping eller hygge med familie og venner. Vi har over 650 parkeringsplasser innendørs, max høyde for innkjøring i parkeringskjeller er 210 cm. Her finner du også ladestasjoner for el-biler, både hurtigladere med betalingsløsning og lading via stikkontakt. I tillegg har vi nesten 100 plasser utendørs ved hovedinngangen. Det er 3 timer gratis parkering i garasjen og 1 time gratis parkering på bakkeplan ved hovedinngang. Se mer informasjon om parkering her.

Standplass

Lag, organisasjoner eller bedrifter som ønsker standplass i fellesarealet/utendørs kan søke om dette ved å ta kontakt med markedssjef; trine@horisont.no

Mat og drikke

Festkake med sitron

Lurer du på hvilke kake du skal servere på 17. mai? Sjekk ut denne herligheten!

Fart og moro!

Bli med på en fartsfylt dag både for store og små. Les videre for å se hva som skjer lørdag 6. mai.

Mote og skjønnhet

Kjolebonanza

Endelig er det kjolesesong igjen! Vi har samlet noen av de fineste kjolene denne våren. Ta en titt på våre favoritter her. 

Mote og skjønnhet

Vårens trendfarger

Sprekt, delikat og friskt! Vårens fargepalett byr på noe for enhver smak. La deg inspirere av sesongens trender og nøkkelplagg. 

Mote og skjønnhet

Vårens trender til herre

Våren er her og vi gir deg innblikk i denne sesongens motetrender til herre. Les videre for å bli inspirert.