Horisont Kjøpesenter

Velkommen til Bergens flotteste kjøpesenter, i hjertet av Åsane. Med over 70 butikker har vi en bred miks og et godt utvalg av produkter og tjenester til alle aldre og behov.

Vi er et moderne og urbant senter, ikke bare et handelssted, men også et møtested. Vi har smakfulle spisesteder hvor flere av spisestedene er åpne utover senterets åpningstider. Her kan folk gå på restaurant på en søndag, ta seg et glass vin ute på kvelden, eller møtes på torget. Kjøpesenteret er delt på midten av en utendørs gågate og torgområde. Torget brukes flittig til aktiviteter for både store og små hele året. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og ligger kun 15 minutter fra Bergen sentrum.

Parkering

På Horisont kan du gå tørrskodd fra vår parkeringskjeller og nyte shopping eller hygge med familie og venner. Vi har over 650 parkeringsplasser innendørs, max høyde for innkjøring i parkeringskjeller er 210 cm. Her finner du også ladestasjoner for el-biler, både hurtigladere med betalingsløsning og lading via stikkontakt. I tillegg har vi nesten 100 plasser utendørs ved hovedinngangen. Det er 3 timer gratis parkering i garasjen og 1 time gratis parkering på bakkeplan ved hovedinngang. Se mer informasjon om parkering her.

Standplass

Lag, organisasjoner eller bedrifter som ønsker standplass i fellesarealet/utendørs kan søke om dette ved å ta kontakt med markedssjef; trine@horisont.no

Hjem og interiør

Gjør uterommet klart for sommeren

Uansett om en har stor eller liten uteplass, er det her mange av oss kommer til å tilbringe fine sommerdager i år. Les videre for å se hvordan du kan skape et hyggelig uterom.

Nattåpent 13. mai

Å handle inn til 17. mai har aldri vært morsommere! På fredag er det nattåpent og vi stiller med gode tilbud, konkurranser og aktiviteter for store og små.

Sport og fritid

Fart & Moro

Bli med på en fartsfylt dag både for store og små. Les videre for å se hva som skjer lørdag 7. mai.

Mote og skjønnhet

Slik finner du antrekk til brudgom

Trenger du hjelp til å finne det perfekte brudgomsantrekket? På Horisont får du den hjelpen du trenger! Les videre for mer informasjon.