Ledige Stillinger

Noa Noa
søker Butikksjef

Butikk:

Noa Noa

Stilling:

Butikksjef

Varighet:

Fast

Søknadsfrist:

Snarest

Har du erfaring med salg og ledelse, og kan du skape resultater? Har du interesse for motebransjen, og kan du identifisere deg med Noa Noas univers og produkter?

Da er det kanskje deg vi leter etter til vår butikk på Horisont. Stillingsstørrelse 80-100%.

ANSVAR FOR Å LEDE, DRIVE OG UTVIKLE

Som butikksjef hos Noa Noa driver du butikken som om den var din egen. Du blir ansvarlig for alt vedrørende butikkens drift, herunder salg, personale og budsjett.

Du arbeider nært sammen med Hovedkontoret i Danmark/ Teamleder i Norge om de overordnede målsettingene, slik at vi i fellesskap sikrer at Noa Noas konsept og strategi er implementert i butikken.

Dine lederoppgaver blir en fast del av din hverdag, utover at du har en selgende rolle ute i butikkene der du går foran med et godt eksempel, og yter den beste service til alle våre kunder. Du vil ha ansvar for butikkenes budsjettoppnåelse,samt at du er ansvarlig for at alle ansatte utfører arbeidet tilfredstillende. Du vil utarbeide kvartalsvise vaktplaner for personalet, samt planer for utføring av daglige oppgaver.

MOTEINTERESSERT LEDERPROFIL MED SALGSTALENT

• Du har flere års ledererfaring og erfaring med salg, gjerne fra mote- eller livstilssbransjen. Det er en fordel hvis du tidligere har arbeidet i butikk, men det er ikke et krav.

• Du har en velutviklet estetisk sans og brenner for inspirerende varepresentasjon med kjærlighet for det feminine, kreative og lekende.

• Du har grunnleggende IT-kunnskaper og kjennskap til Office-pakken

• Som person er du utadvendt og resultatorientert og du jobber godt i team. Du er presentabel og holder deg oppdatert på hva som rører seg i moteverdenen.

Som leder er du ansvarsbevisst, løsningsorientert, et godt forbilde og motivator for dine medarbeidere gjennom coaching og salgsorientert ledelse.

Kontaktperson:

Hege Ulrichsen

Telefonnummer:

934 33 431