Ledige Stillinger

Funky Frozen Yogurt
søker Heltid/Deltid

Butikk:

Funky Frozen Yogurt

Stilling:

Heltid/Deltid

Varighet:

Søknadsfrist:

Snarest

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurt-is kjede. Vi er den første yoghurt-is kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurt-is og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør. Nå trenger vi en begge heltid og deltider som vi kan dele seirene og utfordringene med. -Kanskje er dette din aller første jobb?

Medarbeider i Funky Frozen Yogurt!

Som ansatt i Funky vil din viktigste arbeidsoppgave være å sørge for at våre gjester får en bedre, smakfull og funky opplevelse gjennom å sørge for at butikken er ryddig og pen og til enhver tid er den desidert beste i bransjen.

Kvalifikasjoner

Krever ingen forkunnskaper eller relevant erfaring.

Vi søker blide, energiske og engasjerte unge mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Vi liker mennesker som tar initiativ, kommer med nye forslag og som er lette å stole på. Om du deler vår filosofi om at en økologisk yoghurt-is gjør livet gladere, håper vi å se en søknad fra akkurat deg! Må være over 16 år.

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og det vil være spennende utviklingsmuligheter som ansatt i Funky Frozen Yogurt.

**Som heltid må du kunne jobbe dagtid.

Er du klar til å ta del i Norges Råeste Iskonsept? Send oss din søknad!

Send CV og søknad til Horisont.ffy@gmail.com Merk i emnefeltet med «Heltid» eller «Deltid»

 

 

Kontaktperson:

Telefonnummer: