Deltid/ekstrahjelp Skoringen

Skoringen legger vekt på å alltid ha et bredt utvalg av sko til hele familien. Vi har mange valgmuligheter blant egne merker, i tillegg til andre kjente kvalitetsmerker. Skoringen er en landsdekkende kjede med ca. 160 butikker i Norge og Danmark.
Her presenteres alt fra flotte festsko til behagelige og praktiske hverdagssko.

Vi hjelper deg med profesjonell ekspertkunnskap om sko - både til liten og stor.

Vi søker etter en deltid/ekstrahjelp til teamet vårt.

Vi søker deg som:

kan arbeide selvstendig, er engasjert og utadvendt. I tillegg ser vi etter ordensmennesker som arbeider strukturert og effektivt. Vi er en faghandel innen sko og ønsker til enhver tid å gi best mulig service til våre kunder.

Du må derfor ha god forståelse for salg og kundeservice. Dersom du ønsker å jobbe i et godt team med andre engasjerte medarbeidere så kan dette være stillingen for deg!

Arbeidet vil gi god variasjon, med kundebehandling/salg, varemottak og varepresentasjon.

Arbeidstiden er en blanding av tidlig og senvakter innenfor butikkens åpningstid som er 10-21 på hverdager og 10-18 på lørdager.

Vi er opptatt av å holde alle våre medarbeidere godt oppdatert på sko og kundeservice. Alle våre medarbeidere får en god opplæring i vår bedrift slik at man er rustet til å gi den service og fagkunnskap som vi ønsker å formidle til våre kunder.

Lønn i henhold til overenskomsten mellom HK/Virke

Søknad med CV leveres snarest til butikksjef Lise Berntsen eller sendes på Mail 3445lise@sdvbutikk.no

Firma: Skoringen

Tittel: Deltid/ekstrahjelp

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson: Lise Berntsen
Butikksjef