Interiørbutikker på Horisont

Clas Ohlson

Vi har det meste du trenger til hjemmet ditt! På Clas Ohlson har vi vært lidenskapelig opptatt av å løse hverdagslige utfordringer i hjemmet siden 1918.

Besøk butikken vår for å få inspirasjon, praktiske produkter og smarte løsninger til alle rom i hjemmet ditt – bokser til oppbevaring, praktiske eller trendy lysprodukter, dingser til hjemmekontoret, og eller alt fra interiør til uteområdet… Hos oss kan du til og med leie rengjøringsutstyr eller verktøy til å få startet på hjemmeprosjektene!

Ekspertene våre i butikken hjelper deg gjerne med tips, eller andre spørsmål du måtte ha. Velkommen!

Kontakt butikken

Clas Ohlson Horisont Åsane

Feel

Feel er et interiørkonsept med produkter for alle hjemmets rom. Hos oss finner du et stort utvalg interiør og tekstiler, silkeblomster, duft, småmøbler og det meste andre du måtte trenge for å friske opp i hjemmet.

Å gå inn i en Feel butikk skal gi deg noe mer enn muligheter for å handle produkter. Du skal få med deg noe på veien; Ideer til hva du selv kan skape hjemme. Det er ofte ikke mye som skal til for å skape et annet uttrykk eller fornye det du allerede har. La oss bidra til at du som kunde finner de produktene som passer best for deg!

Kontakt butikken 

Feel Åsane Horisont

H&M Home

Oppgrader hjemmet med vårt utvalg av interiør. Finn lysestaker, pyntegjennstander,  sengetøy, belysning, oppbevaringsløsninger og mye mer hos H&M Home. Her kan man shoppe lekkert interiør til en rimelig penge. Gi interiøret i stuen din en oppdatert look med vårt brede utvalg av tilbehør. Fra fargerike puter til herlige pledd, klassiske gardiner og stilig oppbevaring – her er noe for enhver interiørsmak.

Kontakt butikken

H&M Home Åsane Horisont interiørbutikk

Jernia

Med enkle grep kan du fornye rommet uten at det koster skjorten. Vi gir deg veiledning og inspirasjon til valg av maling og farger, og hvordan du enkelt kan henge opp alt fra bilder til hyller på veggen. Hos oss har vi fargerådgiver og du kan enkelt bestille ferdigblandet maling på nett og hente i butikken. Vi hjelper deg å lykkes hjemme.

Kontakt butikken 

Jernia Horisont Åsane interiørbutikk

Kid

Er du på jakt etter nytt interiør til hjemmet? Hos Kid kan du velge blant et bredt utvalg lykter, lys, servietter, pynteputer, vaser, tepper, småmøbler og mye mer. Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris.

Ved bruk av pynt kan du skape et hjem som du trives i. Hos Kid kan du velge blant et bredt utvalg pyntegjenstander i ulike stiler, som du enkelt kan kombinere for å skape ønsket stemning. Vårt sortiment opplever hyppige utskiftinger, så her har du mulighet til å pynte hjemmet etter sesongen vi befinner oss i. Ta en titt og finn nye pynteting til ditt hjem.

Kontakt butikken 

KID interiør Åsane Horisont

Kitch`n

Kitch’n hjelper deg å bli no. 1 på kjøkkenet

«Hver dag er en fest», sier ordtaket. I alle fall når kjøkkenet er godt utstyrt! Vi hjelper deg å lage feststemning, selv på hverdager. Sving deg på kjøkkenet med kvalitetsutstyr som spiller på lag – og får unna rettene kjapt og enkelt. Vi sørger for at du kan kutte, krydre, koke og steke med snasent utstyr stemplet med velkjente merkenavn. Du får også velge mellom fine bestikk, vakre glass og lekre serviser som gjør at bordet matcher både deg og retten.  

Savner du noe på kjøkkenet – og trenger hjelp med å velge? Vi sitter på fagkunnskapen. Bare spør oss, så finner vi det riktige utstyret til kjøkkenet ditt.

Kontakt butikken 

Kitchn Horisont Åsane kjøkkenbutikk interiør

Mester Grønn

Hos Mester Grønn på Horisont finner du friske blomster og planter til enhver anledning. Vi har alltid 3for2 på avskårne blomster. Plukk og miks dine favoritter og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens tilbehør.

Mester Grønn har kvalitetsgaranti og bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.

Kontakt butikken 

Mester Grønn Horisont Åsane

Nille

Nille er en ledende norsk lavpriskjede, som tilbyr gode kjøp til hyggelige anledninger. Butikkonseptet har fokus på utvalgte produktkategorier og sesongvarer. Nille følger året – er det farsdag, morsdag, karneval, valentine, midtsommer, skolestart eller Halloween, har Nille det som trengs for å skape den rette stemningen. Høysesonger er advent, jul og påske.

Kontakt butikken 

Nille interiørbutikk sesongbasert

Obs

Hos Obs får du alt du trenger på ett sted! Til borddekking har Obs et stort utvalg av lys, servietter, party-artikler, serviser mm. Ønsker man blomstrer på bordet får man alltid tak i sesongens buketter til en god pris! 

I Mjuk serien, som er Coop sitt eget interiør merke finner man blant annet håndklær i økologisk bomull, matchende baderomstilbehør, gode pledd og et stort utvalg garn. Puter, dyner og flotte sengesett har de også! 

Obs satser stort på sesong, så man finner alltid produkter som passer til tiden man er i, hele året rundt. 

Kontakt butikken 

Obs Horisont Åsane interiør

Sigdal

Vi er en stolt forhandler av norsk kjøkkenkvalitet og våre eksperter står klare for å skreddersy optimale kjøkken, bad eller garderobeløsninger for deg etter dine ønsker og behov. Enten du bygger nytt hus eller ønsker å bytte ut ditt gamle kjøkken er du velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kontakt butikken 

Sigdal Åsane Horisont kjøkken

Søstrene Grene

Søstrene Grene er et dansk konsept som ble startet i 1973. Butikkene er inndelt i ulike kategorier som bolig & interiør, kjøkken, maling & lerret, leker økologisk mat/snop og hobby. Prisene er meget lave grunnet moderne logistikk og direkte kjøp hos produsent i store mengder. Felles for alle butikkene er at varesortimentet alltid skifter, i tillegg til at det stilles høye krav til funksjonalitet og kvalitet. En stor del av produksjonen er designet av Grenes egne designere, og du vil derfor bare finne disse produktene hos oss.

Kontakt butikken

Søstrene Grene Åsane Horisont

Tilbords

Tilbords er en interiør- og kjøkkenkjede i 1. etasje på Horisont. 

Vi i Tilbords vil skape livlig stemning sammen med deg. Dekke stilige bord med serviser og glass du blir stolt av å vise frem. Omgi deg med ting som fyller deg med ren og skjær glede. Dresse oss opp og ønske familie og venner velkommen tilbords. Vi, som deg, synes det er gøy å eksperimentere med former og materialer for å oppnå ulike stiler og stemningsuttrykk. Utfordre oss gjerne i butikken til å peke ut akkurat det du trenger til hjemmet ditt.

Kontakt butikken

Tilbords Horisont Åsane