Vårens Trender 2022

Denne vårens trender er endelig ute! La deg inspirere av alle magasinene HER eller les videre for å finne de ulike delene.

Vårens lekreste kjoler

Uansett om du foretrekker den kort eller lang, i mønster eller ensfarget, i pasteller eller sterke farger. Her er noen av de lekreste kjolene du finner i butikkene våre denne våren. Les mer for å finne din favorittkjole! 
 

LES OM VÅRENS LEKRESTE KJOLER HER

 

Tilbehør: Vårens “must have”

Minivesker, store vesker, fargerike smykker og kule solbriller – er noen av vårens “must have” tilbehør. Klikk deg inn for å se hvilke nye tilbehør du trenger!

LES OM VÅRENS MUST HAVE TILBEHØR HER

Sesongens kuleste sko

Etter måneder med boots og vintersko går vi nå inn i en ny sesong! Kule sneakers, chunky sandaler, hæler & loafers er det vi trenger nå. Les mer for å finne denne sesongens favoritter. 

LES MER OM SESONGENS KULESTE SKO HER

Hvordan style vårantrekket

Ny sesong betyr nye antrekk! Ta en titt på hvordan vi har stylet noen av vårens fineste antrekk fra topp til tå. La den inspirere!

LES MER OM HVORDAN DU STYLER VÅRANTREKKET HER

Mix & match: Farger

Etter to år med pandemi ringer vi våren inn med postive sterke farger! Solgylne toner i gult, oransje og fersken møter rosa, lilla, blå og grønn i en miks som gir oss skikkelig forfriskende vibber. Denne våren kan du leke deg med farger og gøyale sammensetninger. 
 

LES MER OM VÅRENS FARGER HER

Se også vårens trender for menn HER.