Våre beste tips til januarsalget!

Januarsalget er godt i gang i våre butikker og det bugner av fantastiske tilbud! Vi har samlet noen gode tips for deg som ønsker å få mest ut av salget. 

Klikk her for å komme til tilbudsavisen til januarsalget. Les gjennom og merk deg de tilbudene som interesserer deg mest. Hvis du ikke helt vet hva du trenger før du ser det, er det bare å lese videre! 

Tenk langsiktig på interiør

Å kjøpe sesongbaserte varer på salg er alltid en god idé! Julepynten er kanskje så vidt pakket ned, men det er aldri for tidlig å tenke på neste jul. Mange av butikkene har nå julevarer på opptil -70% tilbud, så her kan du gjøre noen fantastiske kjøp. Ta turen innom interiørbutikkene våre, og ta med deg mye fint som du kan glede deg til å sette frem til neste jul. Det å tenke langsiktig er et kjempegodt tips! 

Januar er en perfekt måned for å freshe opp hjemmet. Julepynten er borte og det føles kanskje litt tomt. Å fylle på med nytt interiør og planter kan gi hjemmet en ny look! Dersom du skal kjøpe interiør på salget kan det være lurt å se etter produkter som kan passe i flere sesonger. I tillegg til interiør kan grønne planter løfte opp hjemmet. Å kjøpe planter i januar er kjempesmart! Hos Mester Grønn får du grønne planter på tilbud opptil -50%. Man får aldri nok planter! 

Les også om organisering i hjemmet her.

Bilder fra Mester Grønn

Kjøp basis-plagg til klesskapet

Når man ikke helt vet hva man trenger, kan det være lurt å ta en titt i garderoben. Ser du noe du mangler? Vi vil anbefale å finne tidløse basis-plagg på salget. Da vet du at plaggene går til det du har fra før av og du kan få brukt de ofte! Her kommer noen tips til noen klassiske nøkkelplagg og tilbehør som du burde ha i skapet.

  • Den lille sorte. Med en svart kjole i skapet, har du alltid noe å ha på deg. Style den slik du vil, og du er klar for alt fra begravelse til fest.
  • Blazer. En oversized blazer kan du bruke til mange anledninger. Kombiner blazeren med slitte jeans og en t-skjorte til hverdags, eller over en kjole til fest. 
  • Trenchcoat. Den tidløse trenchcoaten finner du i flere farger og mønster (den tradisjonelle er beige). Den perfekte jakke til dagliglivet! 
  • Veske. En klassisk svart veske kan brukes til alt. Gjør et kupp på en veske i god kvalitet som kan brukes både på jobben og på byen. 
  • Smykke. Smykker i gull eller sølv med edelsteiner er tidløse og dermed verdt pengene. Gir det lille ekstra til antrekket!
  • Dressbukse. En dressbukse kan du både pynte opp og ned. Velger du en svart, i likhet med den lille sorte, passer den også til alle farger! 
  • Hvit skjorte/bluse. En hvit skjorte eller bluse er kanskje litt kjedelig å bruke pengene på, derfor er det bedre å kjøpe den på salg. 
  • Boots. Svarte boots eller støvletter kan du bruke til hverdag og fest, og til bukser, shorts, skjørt eller kjoler. 
  • Jeans. Jeanstrenden kan variere, men vi anbefaler å kjøpe et par klassiske jeans med rette bein og stretch. Denne er både anvendelig og praktisk, men også tidløs!
Den lille sorte, Cubus, før kr. 399,- nå kr. 249,-
Hvit bluse, H&M, før kr. 199 nå kr. 119,-

Med forbehold om utsolgte produkter og endring i priser. 

Les mer om Organisering i hjemmet.
Les mer om Få rutinene plass i 2022.
Les mer om Januarsalget.