Lekker, solkysset hud

Vårsolen har så vidt begynt å vise seg, og mange av oss lengter etter en gylden brunfarge nå som vi går mot sommer og lysere tider.

Plutselig er det tid for at kroppen skal frem i dagslyset igjen og vi skal på med lettere klær. Heldigvis er det lov å jukse litt; det finnes mange gode selbruningsprodukter på markedet. Hvis du vil bli sommerbrun uten å utsette kroppen din for solskader er selvbruningskrem det sunneste og beste alternativet. Butikkene har et stort utvalg av ulike kremer, sprayer og mousse som gjør deg klar for en ny sesong!

NB! For å unngå en ujevn, skjoldete brunfarge, bør du starte med å skrubbe hele kroppen i dusjen med en kroppspeeling før du påfører selvbruning.

1. Prisbelønt økologisk selvbruner fra Rudolph Care som gir huden sommerglød. Produktet blandes med et ansikts- eller kroppspleieprodukt, FREDRIK & LOUISA kr. 415,- 2. Clarins Self Tanning Milky-Lotion er en fuktighetsgivende selvbruning som gir en lekker brunfarge og vakker glød, FREDRIK & LOUISA kr. 280,- 3. Selvbruning til kropp som blandes inn i din body lotion for å gi en skreddersydd glød, FREDRIK & LOUISA kr. 345,- 4. Selvbruningsolje til kroppen fra Biotherm, FREDRIK & LOUISA kr. 265,- 5. Fuktighetsgivende og selvbrunende hudkrem fra Sisley som gir en naturlig og jevn farge. Rask og langvarig effekt som gir kroppen en perfekt og naturlig farge. Huden tilføres fuktighet og blir mykere, mer elastisk og får en fin glød, FREDRIK & LOUISA kr. 1.030,- 6. Ansiktsdråper med gradvis selvbruningseffekt som du enkelt blander inn i ansiktskremen, KICKS kr. 186,75
1. Det er lett å påføre og etterlater ingen striper, misfarging eller ujevnheter. Det anbefales å bruke hanske for å oppnå best resultat. Marc Inbane Natural Tanning Spray inneholder naturlige og næringsrike ingredienser som Aloe Vera og Ginkgo, VISIT kr. 525,- 2. Gele med selvbruningseffekt som utvikler en jevn og naturlig solkysset hudtone i løpet av en god natts søvn. Påføres på ren hud om kvelden, KICKS kr. 249,- 3. Lett og ufarget fuktighetskrem med gradvis selvbruningseffekt. Brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudtone, KICKS kr. 169,- 4. Ansiktsserum som bygger brunfargen gradvis og jevnt opp, dag etter dag, FREDRIK & LOUISA kr. 410,- 5. Selvbruningsspray til kroppen som tørker med det samme, OBS kr. 149,-