Bilde hentet fra Kicks

Våre tips tips for vakker vinterhud

Vintervær kan være en stor påkjenning for huden og det er derfor greit å vite hvordan man kan ta best vare på den. Vi gir deg ti tips til hvordan du kan holde huden din vakker frem til våren.

 1. Fuktighet
  Det er ingen hemmelighet at vinteren gir mange av oss tørr hud og sprukne lepper. En av de viktigeste tipsene er å tilføre huden masse fuktighet! Smør inn både kropp og ansikt med fuktighetskrem hver dag, gjerne både morgen og kveld. Sliter du med tørre hender bør du alltid ha håndkrem i vesken! 

 2. Beskyttelse
  Selv om vi ikke merker mye til solen i Bergen, er det et viktig å beskytte huden med solfaktor. Vi anbefaler å bruke en fuktighetskrem med solfaktor som inneholder både UVA og UVB-beskyttelse. 

 3. Pleie gjennom natten
  Visste du at huden er mer mottagelig for næring om natten? En god kveldsrutine er derfor ofte løsningen for mange. Start med å rense huden godt etter eventuell sminke er fjernet. Forurensingen i luften er nemlig ofte værre i vintermånedene. Det er også lurt å bruke et godt serum som trenger dypere ned i huden enn vanlig fuktighetskrem. 

 4. Skrubb huden
  Gi ansiktet en god skrubb og bruk ansiktsmaske to ganger i uken. Skrubb også kroppen for å bli kvitt døde hudceller og tilfør fuktighet etterpå. 

 5. Gi leppene mye fukt og næring
  Bruk en forsiktig peeling på leppene for å gjøre de mer mottagelig for fukt. Påfør en god og fuktighetsgivende leppomade. Ha alltid en leppomade i vesken så du unngår å unødvendig fukte tørre lepper uten. 

 6. Plei hodebunnen godt
  Flere sliter med tørr hodebunn i vintermånedene. Sørg for å ha en god rutine i dusjen som tilfører godt med fukt. Bruk fuktighetsgivende shampo og balsam. Hårmaske anbefaler vi å bruke én gang i uken for å pleie ekstra godt. 
  Tips: Visste du at man skal ha to runder med shampo i håret før balsam? På denne måten får du vasket håret skikkelig rent og unngår rester.

 

Trenger du noen produkter som kan hjelpe på vakker vinterhud? Følg oss på sosiale medier for gode produkttips.