Sminkefavoritter hos Kicks

Det går mot lysere tider, munnbindet er borte og det er kanskje tid for en fornying i sminkemappen. Vi gir deg sminkefavoritter fra Kicks!

Vi har snakket med Linn Therese hos Kicks Horisont. Hun gir oss sine favoritter til hverdagssminken! Trenger du flere sminketips ta turen innom Kicks så hjelper hun deg. Visste du forresten at Kicks Horisont tilbyr Makeup Service? Her kan du bli sminket, få en makeup lesson, sette på falske vipper, farge og forme bryn! Du får også -20% på ett kjøp på behandlingstidspunktet (gjelder ikke Dior & Chanel). 

 

Tips! Kicks gir deg -20% på primer, foundation og setting spray – den perfekte trioen for en fin makeup base! (kampanje)
 

Fuktighetskrem

Smashbox HALO Plumping Dew + Hyaluronic Acid er en fuktighetskrem som tilfører fukt i 24 timer. Den gir umiddelbar glød, fylde som holder hele dagen og fuktighet! Du kan bruke den med eller uten makeup og den gir deg klar, strålende hud. Fuktigheten i kremen gir fylde og visker ut tørre linjer med hyaluronsyre og niacinamid. Den tilfører fuktighet i 24 timer og har et diskret ferskentonet skimmer i en allment kledelig tone.

kr. 335,- / Kicks

Foundation & CC cream

Dior Forever Skin Glow er Diors glødgivende foundation som gir hudtonen perfekt finish i 24 timer. Den er utviklet for å sitte selv i varme og fuktige omgivelser, og gir huden en strålende finish fra morgen til kveld. Hudtonen blir jevnere og huden glattere. Utviklet med beskyttelse mot UVA, UVB og eksponering for blått lys. 

Om du foretrekker CC cream i stedet er Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ til å anbefale! Den korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+. gir massevis av fukt til huden, samtidig som den demper synligheten av ujevnheter og gir en feilfri dekning som verken sprekker opp eller sklir ut i løpet av dagen.

kr. 353,- / Kicks
kr. 415,- / Kicks

Concealer

DIOR Forever Skin Correct Concealer er en alt-i-ett effektiv hudpleie og concealer som skjuler mørke ringer under øynene, rødhet, urenheter og skjønnhetsfeil i ett strøk. Den gir byggbar dekning som sitter i 24 timer. Concealeren gjør at huden ser fuktighetspleiet ut med forbedret tekstur!

 

kr. 370,- / Kicks

Pudder

Anastasia Loose Setting Powder Light Translucent er et lett, silkemykt, løst pudder som er enkelt å påføre og som fikserer makeupen med en jevn, perfekt matt finish. Pudderet smelter inn i huden for å perfeksjonere, gi glød og bevare makeupen hele dagen! 

 

kr. 415,- / Kicks

Bronzer, blush & highlighter

Kylie By Kylie Jenner Pressed Bronzing Powder gir en langvarig solkysset farge til huden med en fløyelsmatt finish. Bruk den til å lage en bronzed eller konturert look, eller for å varme opp hudtonen din. Den lette formelen er tilgjengelig i 6 farger og er vegansk.

kr. 240,- / Kicks

Kylie By Kylie Jenner Kylighter Illuminating Powder gir en flerdimensjonal glød. Dens unike gel-to-powder teknologi både fremhever og glatter ut huden. Tilgjengelig i 8 farger, den silkemyke formelen er vegansk.

Kylie By Kylie Jenner Pressed Blush Powder gir en langvarig og fløyelsmatt farge til kinnene og bygges opp til ønsket intensitet. Den lette formelen glir lett på og smelter inn i huden. Denne finnes i 10 farger og er vegansk.

kr. 240,- / Kicks
kr. 240,- / Kicks

Mascara

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D Perfect Black gir vippene de fire dimensjonene av en perfekt look: tykkere, lengre, perfekt buet og definerte – en look som får alle til å miste pusten. Og ikke bare det; den pleier også vippene. Jo mer du bruker den, desto vakrere, sterkere og lengre blir vippene!

kr. 280,- / Kicks

Lepper

Kylie By Kylie Jenner Matte Lip Kit 704 Sweater Weather er en av favorittene fra Kylie By Kylie Jenner! Med Matte Lip Kit får du en langvarig og matt leppelook. Denne duoen med Matte Liquid Lipstick & Lip Liner er den ultimate ready-to-go sminke til leppene!

 

kr. 320,- / Kicks

Setting spray


Avslutt sminkingen med en god setting spray så den holde lenge! Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray er en mikrofin spray som frisker opp huden og fikserer din makeup. Formelen føles pustene, og holder sminken glansfri og fresh i opp til 16 timer uten at den smelter, sprekker eller falmer.

kr. 340,- / Kicks