Foto: Kid interiør

Slik pynter du bordet til 17. mai

Det blir nok en annerledes feiring i år, men da er det ekstra koselig å pynte et lekkert 17. mai-bord hjemme.

Vi alle hadde håpet på å kunne feire 17.mai slik som før, men det blir nok en annerledes feiring i år også. Det er da kanskje ekstra koselig å kunne pynte et hyggelig 17. mai-bord hjemme med sin kohort. Man trenger absolutt ikke å handle inn mye for å kunne dekke et lekkert bord. Med en hvit duk, et enkelt servise og noen glass så har du allerede et supert utgangspunkt for et fint 17.mai bord. Bruk gjerne naturen du har hjemme til å plukke blomster og kvister til å lage en lekker blomsteroppsats til bordet.
 

Foto: Kid interiør

Det er enkle detaljer som skal til for å få dekket festbordet så enten om du knyter en sløyfe rundt glassene med flagg og matchende 17-mai servietter og lys. Legg også gjerne en lang løper over en hvite duken for en ekstra fin detalj. 

Foto: Kid interiør

På den store festdagen kan man alltids finne pykekyss på kakebordet. Server desserten i flotte skåler og pynt med jordbær og blåbær som skal representere fargene rødt, hvitt og blått. Knyt gjerne en fin 17.mai sløyfe rundt stettet for siste fine detalj til festbordet.