Slik finner du antrekk til brudgom

Trenger du hjelp til å finne det perfekte brudgomsantrekket? På Horisont får du den hjelpen du trenger! Les videre for mer informasjon.

Flere bryllup har stått på vent de siste to årene. Nå kan endelig den store dagen finne sted for mange ventende par! Hos Instinct Meanswear hjelper de deg gjerne med å finne det perfekte brudgomsantrekket. Her tilbyr de gratis brudgomstime for deg og din kjære. Sammen finner dere det perfekte antrekket og tilbehøret som matcher din partner/brud. 

Hos Instinct finner du dresser og smokinger i flotte kvaliteter og i fine snitt fra str 42-64. De har også korte- og ekstra lengder på dressene. Tilbehør som skjorte, sko, vester og brokadevester finner du i flere farger. Slips og tørkle har de matchende til barn, forlover og brudens/brudgommens 
far.

De kan tilpasse antrekket hos skredder dersom det er nødvendig. Benytt deg av gratis timebooking for brudgom med egen selger og oppfølging! 

Instinct tilbyr også gratis påkledning til deg og forlover på selve bryllupsdagen i butikken. Da serveres det frukt, champagnebrus og god stemning. Dette tilbudet er veldig populært så det er bare booke time! De ansatte hos Instinct gleder seg til å hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket til den store dagen. Velkommen innom!