Påskens fineste borddekking

Påsken er for mange fylt med gode måltider – da er det kjekt med et bord i riktig påskestil! Les videre for å se hvordan du kan dekke bordet til påske.

Denne våren oppfordrer vi til å bringe nytt liv til påskebordet og vær kreativ i prosessen! Gjør påsken spesiell for dine kjære ved å skape nye minner og tradisjoner. Dekorer hjertet i hjemmet i en lys og naturlig fargepalett med gultoner. Hos H&M Home finner du blant annet en nydelig linduk i lys gul som passer perfekt på spisebordet. 

H&M Home

Plukk friske blomster og vakre kvister fra hagen og plasser dem i en fin vase. Pynt med søte små påskeegg, eller lag en hel krans som kan henges i taket. Slike små påskeegg finner du blant annet hos Nille. 

Nille
Nille

Bruk fine tøyservietter og brett de rundt eggene. Fest servietten med fin hyssing og små blomster. Her gjelder det å ha fokus på detaljene. Alt trenger ikke være gult på bordet – det holder ofte med noen små detaljer. 

Kid

Påskeharer, kyllinger, høner og egg er figurer man ofte finner på påskebordet. Slike figurer gjør bordet mer lekent og gøy! Samle figurene på fine fat eller i korger for å holde bordet ryddig. 

Kid
Feel

Da er det bare å sette i gang med pyntingen! Vis oss ditt påskebord på sosiale medier – tag @horisontshopping i posten så får vi se!