Slik organiserer du hjemmet for en frisk start på året!

Vi er i gang med et nytt år og flere har ønsker om å fornye og forbedre hjemmet. Vi har samlet organiseringstips som kan gi deg en frisk start på året.

Organisering på kjøkkenet
 

Flere starter det nye året med en storhandel. Det er derfor perfekt tidspunkt å foreta en rydding i kjøleskapet. Dette trenger slett ikke være en kjedelig aktivitet. Lag deg en plan for hvordan du ønsker å fordele matvarene og bruk bokser for å organisere. Vi vil anbefale å ta turen innom Clas Ohlson, der finner du smarte bokser i ulike størrelser som passer godt i kjøleskapet. Gå gjennom varene og lag en egen boks for mat som bør spises først. Slik unngår du å kaste mat. Fordel så resten av maten i bokser. Tips: lagre maten i små ildfaste former. De kan stables da de kommer med lokk, og de kan både i frys og rett i ovn. Slik sparer du masse tid på middagen! 

Bilder fra Clas Ohslon
Ildfaste former med lokk, fra kr.49,90 ,- / Clas Ohlson

Selv om man organiserer kjøleskapet blir det nok litt kasting av søppel. Men kanskje du vil bli mer bevisst på resirkulering? Hos Clas Ohlson finner du SmartStore Collect systemet som har det meste. Boksen passer til tre mindre bokser som du kan skille ulik sortering i. Med en merkemaskin vil det være enkelt for alle i familien å kaste riktig. All pastikk i boksen er laget av 100% resirkulert PP-plast, og trelokket på toppen er FSC-merket. Og ja! Boksen er også så stabil at den kan brukes som en ekstra krakk, enten på kjøkkenet eller i gangen. Denne går i ett med interiøret i hjemmet og gir resirkulering en fin look! 

Bilder fra Clas Ohlson

Organisering av hjemmekontor
 

Vi vet ikke når hjemmekontoret tar slutt så det er bare å gjøre det beste ut av det! Det er nok lett å havne på sofaen, men med litt interiør og organisering kan skrivebordet bli like koselig som stuen. Gjør skrivebordet ryddig og organiser det du trenger å ha tilgjengelig. Her kommer noen tips fra oss:

  1. Fjern alt rot og sorter papirer og annet i arkiveringsbokser. Et tips for deg som ikke ønsker å ha kontordingsene dine stående fremme hele tiden er å oppbevare de på en hylle med hjul. Da kan du trille den bort når arbeidsdagen er over. 
  1. Heng opp inspirasjon og eller huskelapper på en opphengstavle.
  1. Ha godt lys. Sørg for å ha riktig lys som gir deg den arbeidsroen du trenger. Finn ut om du ønsker skarpt lys eller varmt.
  1.  Sist, men ikke minst - pynt med det som gjør deg glad. Blomster, vaser, duftlys og annet som løfter humøret. Sett det frem på skrivebordet eller en hylle så blir hjemmekontoret med ett mer hyggelig!
Bilder fra Clas Ohlson
Bilder fra Søstrene Grene

Ekstra tips fra oss: Hos Obs får du -40% på SmartStore Classic oppbevaringsbokser (gjelder uke 1). Disse kan stables og har 10 års garanti! 

SmartStore Classic, Clas Ohlson

Vil du gjøre noen kupp til hjemmet? Se januarsalget vårt her