Spennende planer for 2023!

Vi er så gira og klar for et nytt år på Horisont! Det er med stor iver vi kan fortelle at flere spennende konsepter åpner dørene hos oss.   

Årets første måneder består av riving, bygging og åpning av nye butikker på senteret. Området i 2. etg. der Cubus tidligere har vært vil være preget av ombygging. Vi gleder oss til å presentere spennende nyåpninger. 

Lindex
Lindex åpner ny flott butikk i Cubus sine lokaler i 2. etg. Lindex tilbyr inspirerende og prisgunstig mote til moteinteresserte og bevisste kvinner. I tillegg har de en stor og flott barneavdeling! Butikken står ferdig i løpet av februar. Dette blir et spennende tilskudd til Horisont-familien. 

Interiørbutikken Kremmerhuset flytter inn
Det er med stor glede vi kan si at Kremmerhuset åpner stor flott butikk i 2. etg. Butikken tilbyr et bredt spekter av lekkert interiør til hjemmet. Her finner du alt fra flotte møbler, lamper, bilder til servietter og lys. Kremmerhuset har konkurransedyktige priser, samt et vareutvalg som glir sømløst inn i sesongens trender. Vi gleder oss til et nytt interiørunivers åpner dørene hos oss! Butikken åpner i mars.

ONLY Megastore!
ONLY utvider og åpner sitt unike konsept: ONLY Megastore! Her snakker vi 400 kvm butikk i Carlings og Bikbok sin lokaler, fylt med det siste innen moter og trender. Butikken åpner i februar.