5 gode grunner til å besøke nattåpent på Horisont

Å handle inn til 17. mai har aldri vært morsommere! På fredag er det nattåpent og vi stiller med gode tilbud, konkurranser og aktiviteter for store og små.

Nasjonaldagen er rett rundt hjørnet og i år kan vi endelig ta feiringen til nye høyder! Våre butikker bugner av gode tilbud på alt fra klær og tilbehør – til interiør og småting du trenger til 17. mai.

1. 17. mai-verksted for barn

Hva er vel koseligere enn selvlaget pynt i rødt, hvitt og blått? Vi rigger opp langbord ved Tilbords kl. 15-19 og stiller med pynt, utstyr og alt de små trenger for å skape god stemning til nasjonaldagen. 

Psst..! Vi deler ut gratis popcorn ved Selected i 2. etasje.

2. Gode tilbud hele dagen 

Vi har alt du trenger for å gjøre feiringen komplett! Enten du har behov for et nytt antrekk til deg selv og barna – eller mangler det siste til 17. mai-frokosten, finner du et stort utvalg av butikker til hele familien hos oss.

SE ALLE TILBUDENE HER

3. Triksekonkurranse med Åsane Fotball

Har du en liten fotballstjerne hjemme? Klokken 17-18 blir det triksekonkurranse med spillerne Senaj Hagos og Stian Nygård fra Åsane Fotball. Finn frem trikseferdighetene og møt opp på Torget kl. 17.

 

 

Foto: Åsane Fotball
Foto: Åsane Fotball

4. Bli med på konkurranser og vinn flotte premier

Kast terningene og test ut vinnerlykken på «Lukk boksen». Klarer du å få de riktige tallene? Vi deler ut gavekort til vinnerne. 

Liker du bowling? Da vil du elske Roller Bowler! Blir kulen liggende på riktig sted, har du mulighet til å vinne flotte premier. Ikke verst på fredag 13., eller hva?

5. Stort utvalg av spisesteder

Hos oss er det aldri langt mellom spisestedene! Hva med å ta middagen på Egon eller NawabS? Frister det mer med boller eller noe søtt å bite i, er det ingenting som slår utvalget hos Godt brød eller Jordbærpikene.

Bli med å kombinere shopping og morsomme opplevelser hos oss fredag 13. mai. Vi holder åpent helt frem til kl. 24.