Hopp til hovedinnhold
IMG_9692

Morsdag: fine aktiviteter du kan invitere til

I år feires morsdag søndag 11. februar. Har du lagt noen planer med mor? Kanskje du vil sette pris på henne med en tradisjonell gave, eller ved å tilbringe tid sammen? Vi gir deg en liste over fine aktiviteter du kan invitere mor til for å feire henne.

Tid for velvære

Ordne håret sammen

Sett pris på din mor med en egen self-care dag! Kanskje hun ønsker å friske opp håret? En frisørtime vil garantert falle i smak. Bestill time sammen i salongen og kos dere med en kopp kaffe og prat, mens håret blir pleiet!

IMG_9696

En frisørtime er aldri feil!

Sayso

IMG_9695

Kanskje noen hårprodukter står på ønskelisten?

Sayso

Tid for nye negler

I en travel hverdag er det ikke alltid så lett å sette av tid til pleie og velvære. Kanskje en negletime er etterlengtet? Ta turen innom Visit og gi din mor en negletime! Vi ble inspirert til en lekker rosafarge, kalt Tutti Frutti.

IMG_9821

Shellac, fra 680,-

Visit

Dra på date

For å sette ekstra pris på din mor kan du ta henne med på en koselig date. Spis god lunsj på Jordbærpikene, her er kake obligatorisk! Eller kanskje dere avslutter en shoppingrunde med middag på Egon? Tiden dere tilbringer sammen er en gave i seg selv.

IMG_9691

Lunsj på Jordbærpikene

IMG_9692

Prøv denne nydelige sjokoladekaken til dessert!

Jordbærpikene

Ta en shoppingrunde

Mor og datter på shopping! Om moren din er glad i å shoppe vil det glede henne å få gjøre dette sammen med deg. Gjør det til en begivenhet, ta med dere en kopp kaffe på runden og trask rundt i butikkene. Kanskje finner dere noen nyheter å ta med hjem?

IMG_0048

Mor & datter shopping!

Vil du se flere gavetips til morsdag?

Se 20 gavetips hun kommer til å elske her eller følg oss på sosiale medier!

Waiting for call2action

Mer inspirasjon

Se flere inspirasjonsartikler

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg