Min første skolesekk 

En viktig del av å begynne  i 1. klasse er å endelig kjøpe livets første skolesekk

Lilla sekk fra Beckmann, Norli, kr. 899,- // Blå sekk fra Beckmann, Ark, kr. 899,-

Mange spente 1. klassinger gleder seg stort til å endelig kunne kjøpe den første skolesekken. Mens barna er mest opptatt av hvilke farge og mønster det er på sekken, er det noen ting som er viktig å tenke på for foreldre. 

Sekken skal sitte godt 
og den skal være akkurat passe stor. Dette gjør at vekten fordeles riktig. Mange sekker kan justeres etter størrelse og vokse i takt med barnet. Gjerne la barnet være med å kjøpe sekken, slik at h*n kan prøve sekken på i butikken. Andre ting som kan være på sjekklisten er at sekken har god polstring på skulder og rygg, samt belter rundt hofte og bringe. 

Om ikke skolesekken er vanntett kan det være lurt å sjekke at det følger med et regntrekk oppi. 

1. Skolesekk fra Ark, kr. 899,- // 2. Sekk fra Norli, kr. 899,- // 3. Sekk fra Ark, kr. 899,- // 4. Sekk fra Ark, kr. 899,-

Refleks 
Høstmørket kommer fortere enn vi aner og vi ønsker at barna skal være så sikker som mulig i trafikken. Sekkene fra Beckmann er utstyrt med mange reflekser. Ønsker barnet pynt som kan henge på sekken kan det være lurt å velge en med refleks på. Flere av de nyeste sekkene har også blinkelys som gjør sekken enda mer synlig i mørket. 

Her finner du skolesekker på Horisont:
Norli 
Ark
Lekia 
XXL

Lykke til med skolestart!

(Med forbehold om utsolgte produkter)