Program for interiørdagene

Velkommen til interiørdager 8.-11 mars. La deg friste av vårens lekreste interiør.

Våren er her og det er tid for å friske opp hjemmet. Denne uken har vi fokus på interiør og det er mye kjekt som skjer på senteret. Butikkene lager lekre utstillinger på senterert, ta turen innom ulike stands, delta i konkurranser og ikke minst – samle masse inspirajson til hjemmet ditt 

Dedikerte interiøstudenter fra Høyskolen Kristiania deler sine beste tips og råd
Har du et interiørprosjekt hjemme du trenger hjelp med? Ønsker du å friske opp hjemme, men vet ikke hvor du skal begynne? Synes du det er vanskelig å lyssette og velge farger til rommet? 

Under interiørukene på Horisont skal studenter fra Interiørdesign og romarkitektur på Høyskolen Kristiania være tilstede for å gi deg råd og tips på fargesetting av rom, valg av møbel, belysning og gjenstander.

Ta turen innom standen til Høyskolen Kristiania, ta gjerne med bilder av rommet du ønsker hjelp med. Om du vil ha hjelp med ommøblering; ta med mål av rommet og møblene. 

Studio Sigdal Kjøkken
Velkommen til minimesse i butikk torsdag 9. mars. Bora kommer for å  demonstrere platetopp med integrert ventilasjon og severer deilig mat. 

- Gjør et kupp på lekre hvitevarer fra Smeg.

- Møt Lisa fra RoomDesign. Hun deler tips og råd om farge og materialvalg til ditt nye kjøkken. 

- Vinn kaffemaskin fra Siemens.
Kunder som signerer kjøkken i løpet av interiørdagene er med i treningen av en lekker kaffemaskin fra Siemens. 

Delta i konkurranse:
Vinn interiørkonsulent på hjemmebefaring og gavekort på kr. 1000,- fra Horisont. Klikk deg inn på vår instagramprofil for å delta: @horisontshopping 

Jernia: Få eksperttips av Trond fra Jotun
Fredag 10. mars kl. 12-16 får Jernia besøk av Trond fra Jotun. Han vil demonstrere nye Lady Balance og Minerals Revive. Han vil også kunne gi råd og veiledning på maling og farger. Delta i konkurranse og vinn nye Lady Balance maling til et rom. (Gjelder privatpersoner)

 

Plantetips med Mester Grønn – fredag og lørdag 
Besøk Mester Grønn sin stand i 2. etg og få gode tips om hvilke planter som passer hjemme hos deg. Mester Grønn har et stort utvalg av trendy planter som er et viktig moment i interiørbildet. Her er alt fra små planter til vindu og bord, til store og mer dominerende planter som gir rommet personlighet. Aldri før har grønne planter vært viktigere for å skape et flott miljø.