Lekre nyheter hos Kid

Sesongens interiørtrender

Få frem den gode atmosfæren i rommet ved å spille på farger og materialkontraster.

Vi bruker mye tid i hjemmet, og fokuset vårt på velvære innenfor husets fire vegger gjenspeiler seg i bruken av materialer, produkter og behagelige jordfarger. Fargen i et rom er et fint virkemiddel for å skape atmosfære i hjemmet, og bidrar til at resten av interiøret står godt frem. Fargene spenner seg fra helt lyse sandfarger til mørke blå-, grønne- og bruntoner. Kombinasjonen av naturlige materialer som rotting, tre, betong, ull og keramikk skaper en god og lun stemning. Pampasgress- og strå er fortsatt i vinden og bringer naturen inn i hjemmet på en enkel og sofistikert måte. 

På tekstilfronten er velur den store favoritten og vi ser den i ulike fargevarianter på både sofaer, stoler, puffer, puter og gardiner. Sammen med elementer av kobber og gull skaper du et lite snev av luksus i hjemmet.

1. Lysestake, H&M Home kr. 99,90 2. Vinglass, Kid kr. 99,90 3. Oppbevaringsbokser, H&M HOME fra kr. 69,90 4. Krakk, Kid kr. 699,90 5. Pute, Kid kr. 199,90 6. Blomsterpotte, H&M HOME kr. 299,90 7. Vase, Kid kr. 279,90 8. Kurv, H&M HOME kr. 399,90
Vakre blåtoner hos Kid.
Lyst interiør med innslag av tre hos H&M Home.