Hvilke sko og tilbehør bør du velge i høst? 

Gi antrekket løftet det fortjener med sesongens fineste sko og vesker.

Chunky boots
Sesongens favorittsko passer til alt. Den tykke sålen gjør at skoene er gode på foten, samtidig som de tilfører antrekket en spennende vri.

På modell: Boots, Skoringen, kr. 1299,- // Grønn boots, Skoringen, kr. 1299,- // Beige boots, Mani, kr. 1299,- // Brun boots, Skoringen, kr. 1299,- //Sort boots, Mani, kr. 1699,-
Fra venstre: Boots, Mani, kr. 999,- // Skoringen, kr. 1299,-

Loafers
Loafers er perfekt i overgangen mellom sommer og vinter eller på dager der høstsolen skinner. Med en gullfarget spenne eller annen pynt, har du et par sko som skiller seg litt ut i mengden. 

Tips: Hvite blondesokker i loafers skaper en elegant og preppy look som gir antrekket det lille ekstra!

Brun loafers, Skoringen // Sort loafer, H&M, kr. 299,- // Fra toppen: Skoringen, kr. 899,- // Skoringen, kr. 899,- // Mani, kr. 1299,-
Veske fra Mybag, loafers fra H&M.

Snøreboots
Den perfekte hverdagsskoen til jobb, skole og fritid. Skoene gir et røft og kult preg som passer til det meste. Style den til jeans eller til favorittkjole for en fin kontrast.

Snøresko fra Mani, kr. 1699,-
Sort boots, Skoringen, kr. 799,- // Beige boots, Mani // Sort boots, Mani, kr. 999,- // Grønn boots, Skoringen, kr. 1299,-

Høye støvletter
Høye støvletter hører høsten til og årets versjon kommer i mange varianter. Lav, tykk hæl er hverdagsfavoritten, men er du stødig på beina kan du gå for et par med tynn hæl for et mer feminint uttrykk.

Beige støvlett, Mani, kr. 1499,- // Sort boots, kr. 1299,- // På modell: Skoringen, kr. 1999,-

Totebag
Den anvendelige totevesken ser ikke bare classy og elegant ut – den rommer også alt du trenger! Med en brun, sort eller cognac-farget variant har du en som passer til de fleste antrekk og anledninger.

Oppe til venstre: Teddyveske, Mybag, kr. 949,- // Sort tote-veske, Mybag, kr. // Brun toteveske, Mybag, kr. 1600,- // Nede til høyre: Veske, Mybag, kr. 1599,-
Veske, H&M, kr. 299,-

Bobleveske 
Si hei til høstens nykommer – boblevesken! Denne passer like godt til og fra trening som når du er på farten i hverdagen. Garantert en veske du fort blir glad i.

Totebag Holzweiler, Infinity, kr. 1200,-
På modell: Veske, Skoringen, kr. 699,-

Fletteveske
La deg inspirere av influencerne og de store motehusene, og gå til innkjøp av en trendy og detaljrik fletteveske. Style den med kjole og høye hæler eller gi hverdagsantrekket et løft med høstens it-veske nummer én.

Fletteveske, Match, kr. 1999,- // På modell: Veske, kr. 999,-

Med forbehold om endring i pris og utsolgte produkter.

Lyst på mer inspirasjon? 
Slik styler du ruter
Se opp for disse jakkene i høst 
Slik styler du 5 av høstens trender