Hudpleie gjennom vinterhalvåret

Gi huden din en skikkelig boost med gode og fuktighetsgivende produkter.

Bytt til en rikere ansiktskrem
En rikere ansiktskrem vil legge seg som et beskyttende lag og hindrer at huden mister fuktighet i løpet av dagen. Kulden kan gjøre at huden føles strammere og da kan det være lurt å bytte til en fyldigere dagkrem som gir mer fuktighet.

Rens med omhu
En god ansiktsrens sørger for at smuss og bakterier blir borte. På en annen side kan det være en skikkelig fuktighetstyv hvis du velger feil type. Prøv en renseolje, -melk eller -balm etter rens for å holde fuktughetsnivået i huden på topp. Husk at årstiden stjeler fuktighet fra huden!

La huden få pleie mens du får skjønnhetssøvn
Stikkordet er en god nattkrem! Nattkrem er viktig året rundt, men særlig om vinteren. Mens du sover, jobber nemlig huden for fullt. Å tilføre en ekstra dose fuktighet nettopp om natten, når huden reparerer seg, gjør underverker for fuktighetsbalansen.

Boost med serum og olje
Serum er superstjernen i hudpleierutinen og gir fuktighet og næring i
dybden. På vinteren er det lurt å velge serum med ekstra fuktighetsgivende egenskaper. Er du veldig tørr, gjør også en ansiktsolje godt. Påfør serum eller olje rett etter rens.

La ansiktsprayen redde dagen
Kjennes huden litt tørr og stram etter mange timer med inneluft? Invester i en ansiktsspray (kalles også face mist), som redder huden fra å tørke ut. Ha alltid en flaske tilgjengelig, og fyll på med en deilig dusj av fuktighet i løpet av dagen for å holde den verste tørrheten unna.

Eksfolier mer!
Når døde hudceller skrubbes bort, kan huden ta til seg fuktighet mye mer effektivt, og du vil føle deg herlig fløyelsmyk. Ta deg tid til å massere skikkelig, så får du i gang blodsirkulasjonen.

Arkmasker gir rask effekt
ARKMASKER GIR RASK EFFEKT Skjem bort huden med en velfortjent fuktighetsboost i vinterkulda med en pleiende ansiktsmaske. Velg en arkmaske hvis du trenger en quick fix. Sheet masks, som de heter på engelsk, er ekstra effektive takket være det beskyttende arket som trykker ingrediensene mot huden.

 

Kilde: Kicks