Gjør uteplassen klar for sommer

La deg inspirere til en deilig sommer på terrassen, balkongen eller i hagen.

Nå som sommeren nærmer og det er tid for å gjøre uterommet klar for sesongen. Hos Kid finner du et bredt utvalg av alt du trenger til uterommet fra møbler til dekor. I butikken nå kan du la deg inspirere av sommertrendene Clean Sea og Light Reflections. Clean Sea er stilen for deg som elsker havets farger, det maritime og kan bruke hele dagen på stranden. Den maritime sommerstilen har tropiske mønstre, jute og hvite vaser og krukker som skaper en herlig sommerstil i uterommet. 

Foto: Kid
Foto: Kid

Vi legger gjerne mer personlig preg på hagen og uterommet for at den skal gi den gode hjemmefølelsen. Sommertrenden som vi fortsatt kan se ute i butikkene er naturlige materialer men med et hint av maritimt. Du kan finne mye blåtoner i alle salgs materiale, mønstre og teksturer. 

Foto: Kid

Dekk gjerne spisebordet ute med en sommerlig duk i blått med servise og dekor. Man vil kunne se at sesongens dekor har tatt inspirasjon fra havet med skjell og stener. Dekorer gjerne med lykter på både bord og gulv for å skape en magisk sommerkveld når solen går ned.  

Foto: Kid
Foto: Kid

Lag din egen lille oase til uterommet med grønne planter, busker og trær. Kid har et bredt utvalg av krukker og utepotter til sommerblomstrene som er utrolig dekorativt. Grønne planter og blomster gir uteplassen en lun stemning. Pass gjerne på å finne utepotter som tåler den norske sommeren. For å få et mer trendy uttrykk kombiner gjerne forskjellige utepotter, noe store og noe små, og gjerne i forskjellige former og farger. Ønsker du et mer rustikt uttrykk i uterommet kan det være et lite tips å bruke jute kurver som utepotter.