Skap hotellfølelsen med deilige puter!

En hyggelig studenttilværelse 

Skal du flytte hjemmefra for første gang eller flytte til et nytt sted? Vi har samlet litt inspirasjon til hvordan du kan få det koselig i ditt nye hjem. 

Når du skal innrede ditt nye hjem kan det være lurt å tenke på at det skal være et sted for avslapning, ro og trivsel. Velg farger som gjenspeiler stilen din og som gir deg positiv energi. Det skal være kjekt å komme hjem etter en lang dag på lesesalen. 

Alt fra KID: 1. Kurv // 2. Pidestall, kr. 399,90 // 3. Drikkeflaske, kr. 199,90 // 4. Latteskjeer, kr 149,90 // 5. Pledd, 399,90 // 6. Duftlys // 7. Stor bolle, kr. 149,90 // 8. Sengesett, 699,90

Stuen 

Kanskje soverom og stue går i ett? Et tips er å prøve å dele opp rommet i soner, slik at man har ulike deler man oppholder seg i når man eventuelt har venner på besøk og når man skal sove. Små detaljer som duftpinner og vaser kan gjøre noe med stemningen og kan bidra til at det er ekstra koselig å komme hjem. 

 

Badet

På badet gjelder det å ha orden og ha faste plasser til tingene dine. En skittentøykurv er lurt, da har du en fast plass til å legge fra deg klær som er klar for en vask. Har du ikke så mye skapplass kan kurver være en god løsning til oppbevaring. Ønsker du litt luksusfølelse på badet kan myke håndklær og deilig såper gjøre susen. 

Soverommet

God søvn er viktig for å gjøre det bra på skolen. Skap et miljø du trives i og det blir en glede å legge seg. Sørg for at du ligger behagelig med mykt sengetøy og deilige puter. Dersom du har stue og seng i samme rom kan det være lurt å henge opp en gardin som skille.  

Her kan man lade opp til en ny dag på lesesalen!

Med forbehold om endringer og utsolgte produkter.