Gi bort blomsterglede til jul!

Blomster er alltid en hyggelig gave å gi. Mester Grønn har et stort utvalg blomstrende julegaver som garantert vil bli satt pris på.

Blomstrende julegaver finnes i alle prisklasser, farger og stiler, og hos Mester Grønn finner du helt sikkert noe som passer til akkurat den du vil glede. En vakker julebukett er alltid populært. Røde og hvite tulipaner er en juleklassiker, og amaryllis er julens dronning med sine vakre blomsterklokker. En bukett er også flott å ta med som en oppmerksomhet til vertskapet. Et lite tips er å få blomstene levert på forhånd, så kan de brukes i pyntingen og stå klare på bordet når gjestene kommer.

 

Julegrupper er en flott gave som man har glede av gjennom hele julen. Mester Grønn har både koselige grupper i kurv med julestjerner, og mer stilrene i glass med orkideer. Er den du skal gi gaven til allergisk, anbefaler vi en av våre flotte allergivennlige julegrupper.

Grønne planter har blitt veldig trendy de siste årene, og vil garantert være populær julegave. Grønne planter er holdbare og lettstelte, og er en gave man kan ha glede av i mange år framover.

Riktig god jul!

Kontaktinformasjon til Mester Grønn Horisont, trykk her. 

Kilde: Mester Grønn