Gavetips til morsdag & valentinsdag

Morsdag og valentinsdag nærmer seg! Er det vanskelig å finne på gave år etter år? Vi har samlet massevis av gavetips som garrantert faller i smak.

Dette er tiden for å sette ekstra pris på dine kjære! Enten du vil gjøre stas på mamma på morsdagen, eller vise din kjære hvor viktig de er på valentinsdagen, finner du den perfekte gaven hos Horisont. Har du ikke lest Gavetips magasinet vårt enda finner du det her.

Helse & velvære

Gi litt ekstra kjærlighet til huden! Gaver innen helse og velvære slår alltid godt an. Vi anbefaler å for eksempel finne produkter med mye fukt som kan friske opp huden i det kalde vinterværet.

Ole Henriksen Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer 50 ml, kr. 695,- Kicks
Kylie Skin by Kylie Jenner Eye Cream, kr. 260,- Kicks // Kylie Skin by Kylie Jenner Hydrating Face Mask, kr. 415,- Kicks
Kylie Skin by Kylie Jenner Detox Face Mask, kr. 310,- Kicks

Noe å lese på

Hos Norli og Ark finner du massevis av fantastiske bøker! Her har vi samlet noen av våre favoritter som vi tror hun vil like.

Bok, kr. 149,- Ark
Bok, kr. 99,- Ark

Gaver som dufter

Blomster slår aldri feil! Hos Mester Grønn finner du massevis av fine blomster. Kanskje en gavebukett? Eller så kan du finne duftlys og duftpinner som frisker opp i hjemmet! 

Blomster fra Mester Grønn
Duftlys & duftpinner, kr. 329,- Feel

Gaver med humor

Er moren din av den humoristiske typen? Hos Feel finner du blant annet kopper med artig print og Drit Forbanna spritzer. Kanskje det kunne være noe?

Kopp, kr. 99,- Feel
Drit Forbanna Spritzer, kr. 179,- Feel

En hyggelig hilsen

Skriv et hyggelig kort til din mor og fortell hvor glad du er i henne. Det viktigste er at du viser at du setter pris på henne. Du finner massevis av fine kort rundt om på senteret. Hos Upstairs blant annet finner du fine kort for enhver mor. 

Kort, Upstairs

Bare til henne

Lakrids kuler, duftlys, flasker & undertøy finner du til henne på Infinity. Les mer om gavetips til henne her eller følg med på sosiale medier @horisontshopping.

Lakrids Bülow, Calvin Klein undertøy, Swell flasker fra Infinity
Lakrids Bülow og Calvin Klein undertøy fra Infinity

Med forbehold om utsolgte produkter eller endring i pris.