Hopp til hovedinnhold
_MG_0696

Alt om ombyggingen

Nytt år bringer nye muligheter! Senteret er i gang med ombygging og vi gleder oss til å få det nye på plass. Her kan du lese om hva som skjer på senteret fremover.

Første uken i året er ombyggingen i gang i 1. etg. Her vil det skje store forandringer! Du har kanskje fått med deg at Baker Brun skal åpne i flotte nye lokaler hos oss. De flytter inn i Nikitas lokale, og det utvides med et flott sitteområde ute i fellesarealet.

Nikita forsvinner ikke - de får også nytt lokale! De flytter seg bare noen meter bortenfor, der Subway lå tidligere (nærmeste nabo til dagens Nikita). Det betyr ny og fresh salong!

Også hos Skoringen skjer det spennende endringer! Her kommer den nye avdelingen Sneax - med nye kule merkevarer de ikke har hatt tidligere. Skoringen stenger dørene i 4 dager for å pusse opp butikken, fra 29. januar. Vi gleder oss!

IMG_9218

Det bygges om

Når er åpningen?

Nikita vil bli stengt for ombygging starten av uke 5. De er klar for åpning igjen slutten av samme uke. Baker Brun åpner i uke 12, uken før påske. Vi gleder oss så mye til nyåpningen, gjør ikke du?

IMG_9223

Byggingen av mesaninen er i gang

Dette er det som skjer på senteret i årets første kvartal. Psst... vi stopper ikke der! Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer hos oss? Følg oss på sosiale medier så får du med deg alt det spennende som skjer fremover!

@horisontshopping

@horisontshopping

Mer inspirasjon

Se flere inspirasjonsartikler

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg