P.E Nation x H&M.

Bli motivert av nytt treningstøy!

Nytt treningstøy kan være en skikkelig motivasjonsboost. En sprek garderobe og en god dose stå-på-vilje kan hjelpe deg med å nå målet ditt! 

Uansett om du har som mål om å komme i gang med treningen eller fortsette på dine gode vaner, så er det kjekt å fornye treningsgarderoben. Nå som våren er her og mange av oss tar treningen utendørs, er det kjekt å bruke glade farger. Det viktigste er å velge funksjonelle plagg som passer til treningsformen du foretrekker. Vi har samlet inspirasjon fra noen av butikkene. 

Og du, legg merke til samarbeidskolleksjonen mellom P.E Nation og H&M. 

Det australske merket P.E Nation er kjent for å kombinere mote og sportstøy, og samarbeidet med H&M har blitt til en råkul kolleksjon. Det fantastiske er at plaggene kan brukes før, under og etter trening! Kolleksjonen er full av poppende neonfarger og retro vibber, alt laget av bærekraftig materiale. Vi digger den! 

P.E Nation x H&M
Sportsbh, H&M, kr. 199,- // Treningsjakke, H&M, kr. 599,- // Tights, H&M, kr. 299,- // Løpesko, XXL, kr. 799,-

Spreke favoritter fra XXL 

Hos XXL Sport og Villmark finner du alt innen trening og fritid, til fantastiske XXL-priser! Vi har plukket ut treningstøyet vi ønsker oss akkurat nå. La deg inspirere.

Pulsklokke, XXL, kr. 2.290,- // Tights, XXL, kr. 500,- // Genser, XXL, kr. 649,- // Løpesko, XXL, kr. 1.099,-
Treningstopp fra XXL, kr 299,-
1. Tights, XXL, kr. 479,- // Tighs, XXL, kr. 479,- // T-skjorte, XXL, kr.199,- // Løpesko, XXL, kr. 1399,- // Caps, XXL, kr. 179,-
Genser, XXL, 449,-