Alt du trenger til påskekos med familien!

Hos Horisont finner du alt du måtte trenge til påskekosen med familien. La deg inspirere her!

Vær kreativ!

Samle familien rundt bordet og slipp kreativiteten løs! Kjøp inn ulike hobbysaker og lag det dere måtte ønske. Her kan man for eksempel male påskeegg! Hobbysaker finner du blant annet hos Nille og Søstrene Grene.

Fra Nille

Tid for spill!

Påsken for mange betyr påskequiz! Lag deres egen quiz eller finn en passende hos våre bokhandlere. Er du ikke et quiz-menneske så finner du massevis av andre kjekke brettspill som er perfekt for hele familien i påsken! Og du – det er 40% på alle spill & puslespill hos både Norlig og Ark nå!

1.Ark, 149,- / 2. Ark, 179,- / 3. Norli, 119,- / 4. Norli, 299,-

Fyll påskeegget!

Er du av typen som fyller påskeegget selv eller kjøper ferdig? Hos oss finner du det du måtte trenge uansett! Tar du turen innom for eksempel Normal finner du massevis av spennende godteri til en god pris. Hos Nille finner du ferdige påskeegg fylt med godteri for enhver smak. Eller kanskje ønsker du å ta turen innom Obs og plukke smågodt til egget!

Fra Nille

Pynting i huset

Få med deg hele familien og pynt huset med påskepynt. Ta en tur ut og plukk med dere kvister, kongler og blomster som kan pyntes med egg. 

Fra Kid

Ut på tur!

Ut på tur aldri sur! Ta med deg familien ut i naturen og tilbring noen hærlige timer utendørs. Sofaen kan være vel så behagelig, men ingenting er som litt frisk luft! Pakk sekken med noe godt – appelsinbåter, kvikklunsj og solo er obligatorisk! Trenger du nytt turantrekk finner du det hos XXL.

Bak kake!

Hva med å bake en saftig gulrotkake i påsken? Oppskrift finner du her!

Påskekrim

Ingenting er som å sette seg ned med en spennende påskekrim på sofaen. Ta turen innom Norli og Ark for årets nyheter. Her finner du også spennende lesestoff for barna! 

1 Ark, 129,- / 2. Norli, 99,- / 3. Ark, 99,- / 4. Arki, 99,-