Alt du trenger til Halloween-feiringen!

Årets skumleste dag nærmer seg! Vi gir deg tips til alt du trenger for å lage tidenes Halloween-feiring for både store og små.

Halloween kan endelig feires og butikkene byr på alt fra interiør, kostyme, godteri, bordpynt og alt man trenger til en vellykket kveld. Nille er blant de butikkene som kryr av skumle partyrekvisita. Enten du skal feire med familie og dine nærmeste, eller festligheter med venner, finner du det du trenger her. 

Pynt fra Nille
Pynt fra Jernia og Upstairs

Kostymer og utkledning
Skumle kostymer hører til på Halloween. For barna er det en stor dag der knask eller knep er høydepunktet. Vampyrer, zombier, spøkelser og hekser blir å se i gatene. Ta turen innom Nille, H&M, Lekia og Obs for skrekkelig uhyggelige kostymer!

Kostymer fra Nille
Kostymer fra H&M

Borddekorasjon

Skal du invitere til fest eller ha en koselig familiemiddag kan du pynte bordet i den stilen du måtte ønske. Man kan gå for en leken halloween-look med de typiske spøkelsene og edderkoppene, eller så kan man kjøre en mer klassisk stil med mørke farger og fine gresskar. Butikkene våre byr på noe for en hver smak!

Leken og skremmende inspirasjon fra Nille.
Stilrent og hyggelig - inspirasjon fra Nille

Butikkene som selger det du trenger til Halloween-feiringen er blant annet: Nille, Upstairs, Obs, H&M, Lekia, Jernia og Teknikmagasinet.

Velkommen innom for en spooky handel!