Alt du trenger å vite om Black Week & Black Friday

Butikkene bugner av knallgode tilbud under årets råeste shoppinguke 21.-26. november! Se våre beste tips til hvordan du forbereder deg til Black Week & Black Friday hos Horisont.

Enten du planlegger å få unnagjort julegavene i en fei eller har sett ut noe fint til deg selv, er denne uken en ypperlig anledning til å gjøre flere gode kupp i butikkene. På Black Friday (fredag 25. november) inviterer vi til GRATIS frokost fra kl. 07 med ekstra gode tilbud for anledningen! Psst…deltar du i vår Facebook-konkurranse har du og en venn mulighet til å vinne gavekort på 10.000,- til shopping!

Ønsker du å slippe unna Bergensværet kan du parkere i garasjen og gå tørrskodd inn på senteret – null stress! Hos oss parkerer du 3 timer gratis i garasjen og 1 time gratis på bakkeplan ved hovedinngang. 

 

5 gode tips for shoppinguken

 

1. Planlegg shoppingturen og inviter en venn

Nøkkelen til suksess ligger i god planlegging. Se gjennom tilbudene på forhånd og bestem deg for hva du vil prioritere. Har du sett deg ut noen ekstra gode tilbud, lønner det seg å gå dit først. Merk deg gjerne hvor de ulike butikkene befinner seg, så du kan lage en plan for hvordan du bør legge opp løypen. 

Hør med andre venner hvor de ønsker å gå – kanskje du kan slå deg sammen med en venn og få litt etterlengtet kvalitetstid i samme slengen? 

 

2. Ikke gå sulten

Shopping på tom mage er aldri en særlig god idé. Spis en god frokost og sørg for å skaffe deg litt snacks og en flaske vann underveis. Ta deg tid til en pause og spis en bedre lunsj. Hos oss finner du et stort utvalg av kafeer og spisesteder. 

 

3. Kle deg riktig

Shopping kan fort bli en het affære. Ved å kle deg lag-på-lag kan du enkelt regulere temperaturen om det blir for varmt. Skal du innom et prøverom i løpet av shoppingturen, er det dessuten en fordel å ikke ha på for tettsittende og klamme klær. Du vet hva de sier –  sweating while you shop counts as exercise!

 

4. Barnefri?

Skal kidsa få være med? Det er ofte et stort spørsmål hos mange. Skal du gjøre de beste kuppene, på kort tid er det kanskje best å la de små kose seg hjemme i stedet. Kanskje det venter en overraskelse til dem etterpå? 

 

5. Gå på rullebåndet, ikke stå i ro

Black Week er ikke uken for å sløse bort tiden. For å spare tid, anbefaler vi å gå i rulletrappen fremfor å stå. Og husk - stå høyre og gå til venstre!

Finn oss på Facebook for å delta @horisontshopping

Følg med for slipp av tilbudsavis lørdag kl. 19! 

Følg oss på sosiale medier @horisontshopping for å få med deg alt som skjer den neste uken. Velkommen!