10 ting du kan gjøre i vinterferien!

Tid for vinterferiekos! Vi har samlet noen kjekke aktiviteter for hele familien! Hos Horisont finner du alt du måtte trenge for en gøy vinterferie. Bli inspirert her:

Baking!

Baking er gjerne noe man ikke har tid til i en travel hverdag. Benytt ferien til å bake med hele familien! Det er like kjekt for både store og små. Hva med å lage Jordbærpikenes saftige brownies? Oppskrift finner du her

Gå ut på café eller restaurant

Er du ikke så glad i å bake? Ta med deg venner og besøk våre spisesteder! På Horisont finner du et godt utvalg av restauranter og caféer – her er det noe for en hver smak. Se oversikt her

Start på et strikkeprosjekt

En av vinterens koseligste hobbyer! Finn fram oppskrift på noe du ønsker å lage og sett i gang. Ta turen innom Jens Hoff hos oss for å få gode råd og tips! 

Kelly genser med splitt /Jens Hoff

Dyrk dine grønne fingre

Nå har du endelig tid til å stelle med plantene! Kanskje det er på tide å friske litt opp i hjemmet? Hos Mester Grønn bugner det av flotte grønne planter. Trenger du tips – ikke nøl med å spørre de flinke ansatte!

Gå på tur

Selv om været ikke alltid er på topp, kle deg godt og gå ut døren! Litt frisk luft gjør alle godt. Ta med deg familien eller venner og gå en runde. Det spiller ingen rolle om du trives best i skogen eller byen, tur kan man gå overalt!

Spill brettspill

Samle familien til en kveld med brettspill. Har man litt snack på siden blir det ekstra koselig! Du finner massevis av kjekke brettspill både på Norli og Ark! 

Ark

Les en god bok

Ta en pause fra virkeligheten. Ingenting er som å sette seg i sofaen med en god bok. Tenn levende lys eller fyr i peisen og du kommer garrantert til å slappe av! Ta turen innom Ark og Norli for å finne en god bok, og ikke nøl med å spørre de flinke ansatte om boktips!

Denne er populær blant mødrene der ute! Finnes hos Norli

Ha hjemmespa

Når vi snakker om avslapping – ha spa hjemme! Kjøp inn badebombe, skrubb, ansiktmaske, hårkur og alt annet som måtte friste for å ha litt ekstra velvære. Tenn lys og sett på litt musikk så kan vi garrantere at du vil føle deg bedre etterpå! 

Rituals Cosmetics
Rituals Cosmetics

Vær kreativ med malekosten!

Denne aktiviteten passer for hele familien! Finn alt du trenger av maleutstyr hos Søstrene Grene og samle familien rundt et bord. Bruk fantasien og mal i vei! Vil dere gjøre en gøy tvist på det kan dere rullere på lerretene. Kjør 10 min maling per person og send lerretene rundt bordet uten å se hva de andre maler. Dere vil få noen gøy malerier til slutt!

Utstyr fra Søstrene Grene

Forny garderoben

Kanskje det er på tide med en rydding i klesskapet? Sorter og legg vekk det du ikke trenger lenger. Husk å donere klærne du vil kvitte deg med, ikke kast i søpla! I klesbutikkene våre finner du masse fine vårnyheter. Få inn litt friske farger og gjør deg klar for våren!

Antrekk fra Vero Moda
Antrekk fra Noa Noa