10 gøye ting å finne på i vinterferien! 

Lurer du på hva du skal finne på i vinterferien? Les videre for tips til hele familien!

Tid for vinterferiekos! Enten du skal på hytten eller tilbringe tid hjemme – stopp & shop på Horisont i vinterfeiren. Handle med deg det du trenger til hyttekos eller tilbring kvalitetstid på senteret. Kanskje du har en venn du ikke har sett på lenge? Hva med å foreslå en prat over en kaffe? Vi har samlet 10 gode tips til hva man kan finne på. Her er det noe for både store og små, han og henne. La deg inspirere:

  1. Arranger spillkveld med familien. Hos Ark får du -40% på spill!   
  1. Bak noe digg! Hva med å lage Jordbærpikenes saftige brownies? Oppskrift finner du her!
  1. Finn frem din indre kunstner! Hos Søstrene Grene finner du maleutstyr til en rimelig penger! Moro for hele familien!
  1. Start et strikkeprosjekt. Hos Jens Hoff finner du garn og spennende oppskrifter. 
  1. Spis ute på restaurant med en venn eller venninne. På Horisont finner du et godt utvalg av restauranter og caféer – her er det noe for en hver smak. Se oversikt her. 
  1. Dyrk dine grønne fingre! Hos Mester Grønn bugner det av grønne planter. Nå som temperaturen har steget kan man begynne å plante løk i potter. Frisk opp inngangspartiet etter en kald vinter. Trenger du tips – ikke nøl med å spørre de flinke ansatte!
  1. Tilbring tid i fjellet! Tid i naturen gjør godt for kropp og sjel. Hos XXL finner du det du trenger av friluftsutstyr. 
  1. Sett av tid til velvære! Sett på avslappende musikk, tenn duftlys og ta en deilig fuktighetsmaske. 
  1. Mal et rom! Gå våren i møte med et nymalt rom. Forfriskende med forandring nå som man tilbringer så mye tid hjemme. Malingen finner du hos Jernia! 
  1. Forny hjemmet med vårens interiørnyheter! En av vårens store interiørtrender er rotting. Visste du at vi har mange butikker som selger lekkert interiør her på Horisont? Søstrene Grene, Feel, Kid Interiør, H&M Home, Jernia, Clas Ohlson, Nille, Tilbords, Kitchn. Velkommen innom!

Ha en fin vinterferie!