Hopp til hovedinnhold
Stormberg_1080x1350-0921-Horisont (1)

Stormberg

Mandag - Fredag

10-21

Lørdag

10-18

Søndag

Stengt

Stormberg logo

Turklær tilpasset nordiske forhold

På Stormberg Horisont finner du et stort utvalg av tursko, fjellsko, joggesko og støvler til voksen og barn. Vi har et bredt utvalg sko til tur og fritid. Stormberg har over 25 års erfaring med design og utvikling av turklær tilpasset nordiske forhold. Vi er en norsk merkevare som har hovedkontor og lager i Kristiansand og butikker over hele Norge. Vi har gleden av å serve turglade nordmenn gjennom våre butikker og nettbutikk.

Ved å legge vekt på design, praktiske løsninger og familievennlige priser, har Stormberg utviklet turklær, turutstyr og sko som gjør at hele familien kan være godt kledd på små og store turer i all slags vær. Stormberg leverer også klær og utstyr til både store og små bedrifter.
Helt siden oppstarten i 1998 har Stormberg hatt et stort samfunnsengasjement. 25 % av alle som rekrutteres skal være personer som ofte sliter med å få innpass i arbeidslivet. Stormberg har åpne fabrikklister og var den første sports- og tekstilgrossisten som ble tatt opp i Initiativ for Etisk Handel i 2002.

Vi jobber aktivt med å redusere klima- og miljøbelastningen knyttet til virksomheten vår og har utviklet en rekke produkter som er laget av resirkulerte materialer.

I 2007 ble Stormberg Europas første sports- og tekstilmerkevare som innførte pant på brukte turklær, og siden da har du kunnet levere inn dine brukte Stormbergplagg eller Stormbergsko i alle våre butikker.

Beliggenhet

1.etgMINIBANKPPPPPH&M HOMEBig BiteNikitaFredrik & LouisaBjørklundKidArkTeliaMestergrønnKinsarvikNaturkostRitualsTeknikmagasinetJerniaJens Hoff GarnTilbordsApotek 1NilleMustiKlinikk for AlleNawabsKicksInteroptikStormbergSøstreneGreneEgonGodtBrødCuttersTelenorbutikken

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg