Hopp til hovedinnhold
Obs3[34]

Mandag - Fredag

09-22

Lørdag

09-20

Søndag

Stengt

Obs logo

Velkommen til en billig storhandel!

Det lønner seg å tenke stort og gjøre alle innkjøpene på ett sted. Slik får du mer ut av hver handletur. Med lave priser og tilbud blir det billigere. Noen sier de har lave priser andre sier de har tilbud. Vi har begge deler. Kun hos Obs . Alle er hjertelig velkommen til Obs, men blir du medlem får du kjøpeutbytte på alt du handler, faste medlemsrabatter og ekstra gode medlemstilbud på varer din husholdning kjøper mye av. Som medlem vil du derfor kunne spare enda mer. Meld deg inn i dag – det er både smart og lønnsomt!

Vi nøyer oss ikke med bare 1000 varer. Vårt dagligvaresortiment har et gigantisk utvalg og vi er i blant Norges aller beste på frukt & grønt. I tillegg har vi sportsutstyr, leker, verktøy, maling, klær, sko, elektronikk….og mye mye mer. Og alt til priser du kan spare masse på.

Ta i bruk ShopExpress

Kort og godt en enklere og raskere måte å handle på! Ideen med ShopExpress er enkel: Den skal gjøre dine daglige innkjøp raskere, enklere og mer effektive.  Du slipper å stå i lange kassakøer og ta varene ut av handlekurven, bare for å få dem skannet av betjeningen, for så å måtte pakke dem ned igjen. I stedet får du med deg en «hjelper» på handleturen – en håndskanner. Med den registrerer du selv varene mens du går og handler. Dermed har du hele tiden nøyaktig kontroll med hvor mye du har handlet for. Og siden varene allerede er registrert, trenger du ikke å ta varene ut igjen av posene – før du kommer hjem. Enklere kan det neppe gjøres. ShopExpress er en enklere og raskere måte å handle på, og kan tas i bruk når det passer deg. Det eneste vi krever er at du er medlem i Coop, over 18 år og at du lar oss gi deg en kort opplæring før du begynner å bruke ShopExpress. Så fort du er blitt registrert og har fått en demonstrasjon av hvordan ShopExpress fungerer, kan du dra medlemskortet ditt i ShopExpress-innsjekkingen og starte den nye og enkle handlerunden. Har du spørsmål, er du alltid velkommen til Kundeservice eller i betjent ShopExpress kasse. Du kan også spørre betjeningen i butikken dersom det er noe du lurer på under handlerunden.

Beliggenhet

1.etgMINIBANKPPPPPH&M HOMEBig BiteNikitaFredrik & LouisaBjørklundKidArkTeliaMestergrønnKinsarvikNaturkostRitualsTeknikmagasinetJerniaJens Hoff GarnTilbordsApotek 1NilleMustiKlinikk for AlleNawabsKicksInteroptikStormbergSøstreneGreneEgonGodtBrødCuttersTelenorbutikken

Kontakt

Telefon: 55 98 65 80

Email: obs.asane@ch.coop.no

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg