Hopp til hovedinnhold
Normal

Mandag - Fredag

10-21

Lørdag

10-18

Søndag

Stengt

Normal logo

Helt normale varer til unormale priser

NORMAL er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser. Alle varer du finner i butikkene er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. For eksempel kan du finne makeup fra Maybelline, Colgate til tannpussen, og barberingsutstyr fra Gillette.

NORMAL kjøper merkevarer der de er billigst, slik at de kan selge dem til faste, lave priser – og fremdeles tjene litt på dem. Du kan ofte spare opptil 30-60% sammenlignet med markedsprisen hos NORMAL.

I tillegg til at de har et stort, fast sortiment, finner du også stadig nye og spennende varer i butikkene. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv, osv. Ettersom at varesortimentet stadig er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke en NORMAL-butikk.

NORMAL åpnet sin første butikk i Silkeborg i Danmark i april 2013, og den første butikken i Norge åpnet i juni 2017 i Kristiansand. Den norske NORMAL-reisen har vært eventyrlig siden den gang, og butikken på Horisont var NORMAL-butikk nummer 94 i rekken.

Beliggenhet

2.etgSkin Fuel EmpireJordbærpikeneNormalMybagSkechersVero ModaHunkemöllerInfinityOnly MegastoreLindexKremmerhusetManiSaysoDressmannSelectedJack & JonesLekiaKitch’nSkoringenMatchFeelMye MoroEgonVisitInstinctAerlyNorliApotek 1East WestSigdalFloydZavanna

Kontakt

Telefon: 408 10 296

Email: no1096@normal.no

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg