Hopp til hovedinnhold

Niktia Hair

Mandag - Fredag

10-21

Lørdag

10-18

Søndag

Stengt

Niktia Hair logo

Nordens største frisørkjede

Velkommen til Nikita Hair Horisont!

Velkommen til Nikita Hair Horisont!

Våre dyktige frisører over hele landet står hver dag klar med saks, kam og gode råd for å gi kundene den beste opplevelsen. Hos oss får du det har behov for uansett alder, om du har mye eller lite hår, langt eller kort hår; om det er den gode hodebunnsmassasjen, en enkel klipp, en trendy klipp, en ny farge, striper, oppfriskning av eksisterende farge, oppsett, eller enkel styling til festivalen. Vi er opptatt av at du skal få en god frisøropplevelse og en frisyre som passer akkurat deg!

Vi har et bredt utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter fra: Sebastian, Wella Professionals, Maria Nila, Kevin Murphy og MoroccanOil, samt vårt eget merke, Eleni & Chris, som har skjønnhetsprodukter basert på unike og rene skandinaviske ingredienser tilpasset nordisk hår.

Våre elektriske produkter er fra merkevaren GHD.

Nikita Hair:
Nikita Hair er Nordens største frisørkjede, grunnlagt av Inger Ellen Nicolaisen i 1984. Vi har dyktige frisører i over 100 salonger i Norge og Sverige, og gjennom 35 år med hår har vi hatt flere millioner kundebesøk.

Drop inn eller book time når det passer deg hos en av våre dyktige frisører. 

Hilsen teamet på Nikita Hair Horisont

Beliggenhet

1.etgMINIBANKPPPPPH&M HOMEBig BiteNikitaBaker BrunFredrik & LouisaBjørklundKidArkTeliaMestergrønnKinsarvikNaturkostRitualsJerniaJens Hoff GarnTilbordsApotek 1NilleMustiKlinikk for AlleNawabsKicksInteroptikStormbergSøstreneGreneEgonGodtBrødCuttersTelenorbutikken

Kontakt

Telefon: 55 18 17 00

Email: post@nikita.no

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg