Hopp til hovedinnhold
IMG_7020 2

Mandag - Fredag

10-21

Lørdag

10-18

Søndag

Stengt

Mybag logo

Bredt utvalg av anerkjente merkevarer

Mybag er et helt naturlig valg for deg som ønsker deg en veske eller som skal ut å reise. Utvalget hos Mybag innenfor reiseutstyr, vesker, lommebøker og hansker er kort sagt VELDIG godt. Mybag har et bredt utvalg av anerkjente merkevarer samtidig som du alltid finner kampanjer og gode kvalitetsvarer til fornuftige priser i butikkene.

Butikken fører varer fra Samsonite, EPIC, Conwood, Day Birger et Mikkelsen, Kipling, Rains, Tiger of Sweden, The Bridge, Guess, Adax, Tony Perotti, Palio, Ulrika, Fjällräven, Saccoo, Mandarina Duck, Knirps, Doppler, Hestra, Secid, Victorinox og Springfield.

I tillegg til Mybag Horisont, eier og driver Solrik AS også butikken Mybag Bergen Storsenter. Felles for begge butikkene i Bergen er at vi har motiverte og dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg i kjøpet ditt. Vesker og reiseutstyr er viktige kjøp, og våre medarbeidere sørger for at du får best mulig informasjon og veiledning i prosessen.

OG – du vet hvor du finner oss etter kjøpet – vi følger opp alle salg vi gjør!

Beliggenhet

2.etgSkin Fuel EmpireJordbærpikeneNormalMybagSkechersVero ModaHunkemöllerInfinityOnly MegastoreLindexKremmerhusetManiSaysoDressmannSelectedJack & JonesLekiaKitch’nSkoringenMatchFeelMye MoroEgonVisitInstinctAerlyNorliApotek 1East WestSigdalFloydZavanna

Kontakt

Telefon: 948 36 969

Email: horisont@mybag.no

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg