Hopp til hovedinnhold
Jack 6 jones

Jack & Jones

Mandag - Fredag

10-21

Lørdag

10-18

Søndag

Stengt

Jack & Jones logo

Kule & stilsikre herreklær siden 1990

Selv på den mest pulserende handlegaten, skiller Jack & Jones-butikken på Horisont seg ut som en unik destinasjon for moderne menns moteklær, samt stilbevisste juniorgutter på jakt etter den perfekte stilen. Med sitt elegante utformede interiør og imøtekommende atmosfære, er butikken mer enn bare et sted å shoppe - det er en opplevelse som tar kundene med på en reise gjennom stil og selvtillit.

Når du trer inn i butikken, blir du umiddelbart møtt av et utvalg av klær som fanger essensen av tidløs mote kombinert med de nyeste trendene, både for voksne og juniorer. Fra stilige dresser som perfekt balanserer mellom formell eleganse og moderne snitt, til avslappede hverdagsantrekk som oser av uanstrengt coolness, tilbyr Jack & Jones et bredt spekter av valgmuligheter for enhver anledning.

Det er ikke bare utvalget som gjør Jack & Jones til en destinasjon, men også den dedikerte og kunnskapsrike betjeningen som står klar til å veilede og hjelpe deg med å finne akkurat det du leter etter. Enten det er en dress til en spesiell anledning eller en stilfull oppdatering til hverdags. Personalet i butikken på Horisont er eksperter på å finne det perfekte plagget som fremhever din stil og personlighet.

Jack & Jones-butikken på Horisont er ikke bare en butikk, det er et motested der stil møter personlighet for menn i alle aldre. Det er et sted der moderne menn og unge juniorgutter kan finne inspirasjon, utforske trender og skape sin egen signaturstil. Uansett om du er ute etter en klassisk oppgradering, en dristig forandring eller en dress til en spesiell anledning, vil denne butikken gi deg verktøyene du trenger for å uttrykke deg selv gjennom klærne du bærer.

Beliggenhet

2.etgSkin Fuel EmpireJordbærpikeneNormalMybagSkechersVero ModaHunkemöllerInfinityOnly MegastoreLindexKremmerhusetManiSaysoDressmannSelectedJack & JonesLekiaKitch’nSkoringenMatchFeelMye MoroEgonVisitInstinctAerlyNorliApotek 1East WestSigdalFloydZavanna

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg