Hopp til hovedinnhold
Fredrikoglouisa-Horisont-800x483 (1) 2

Fredrik & Louisa

Mandag - Fredag

10-21

Lørdag

10-18

Søndag

Stengt

Fredrik & Louisa logo

Luksusprodukter fra skjønnhets bransjens ledende merkevarer

Det første Fredrik & Louisa parfymeriet ble grunnlagt i Oslo i 1984, og har siden den gang vokst til 50 butikker spredt over hele Norge. Fredrik & Louisa tilbyr kvinner og menn luksusprodukter fra skjønnhets bransjens ledende merkevarer, og har alltid gode kampanjer og priser på bestselgere. Våre ansatte består av makeupartister, hudpleiere og lidenskapelige personer som brenner for skjønnhet og velvære.

Hos Fredrik & Louisa skal du alltid bli møtt med et smil og god kundeservice, uansett om du er på jakt etter inspirasjon, en gave til noen du er glad i, nye produkter til deg selv, eller ønsker personlig veiledning og eksperttips. Når du handler produkter hos Fredrik & Louisa er du sikret originale merkevarer fra autoriserte leverandører, og vi garanterer at alle våre produkter er 100%autentiske–med høy kvalitet og sikkert innhold.

Beliggenhet

1.etgMINIBANKPPPPPH&M HOMEBig BiteNikitaBaker BrunFredrik & LouisaBjørklundKidArkTeliaMestergrønnKinsarvikNaturkostRitualsJerniaJens Hoff GarnTilbordsApotek 1NilleMustiKlinikk for AlleNawabsKicksInteroptikStormbergSøstreneGreneEgonGodtBrødCuttersTelenorbutikken

Kontakt

Telefon: 55 19 52 85

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg