Hopp til hovedinnhold
Bjørklund

Bjørklund

Mandag - Fredag

10-21

Lørdag

10-18

Søndag

Stengt

Norges største klokke- og smykkekjede

Bjørklund er en klokke- og smykkekjede, med fysiske butikker spredt utover Norge.

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede

En gave fra gullsmeden, eller lykkesmeden Bjørklund, er et minne som varer. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Vi setter service og kvalitet høyt, vi hjelper deg gladelig med alt fra puss av bunadssølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, batteriskift og trykktest på din klokke. Er det noe vi ikke kan fikse i butikken, sender vi det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det arbeider dyktige fagfolk!

Vareutvalget i Bjørklund-butikken er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som: Seiko, Gant, Daniel Wellington, Mockberg, Nixon, Casio, Citizen, Club, Luminox, Mondaine og Inex.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker. Noen av merkene du finner i våre butikker er: House of Piene, By Olea of Norway, ByBiehl, Dima, Magi, Duette, Selma & Sofia og Felix-kolleksjonen som er til herrene. Er du på jakt etter bunadssølv? Ja, da har vi det også. Du trenger ikke reise til hjemstedet ditt for å få tak i sølv til bunaden din. Vi fører sølv fra de fleste drakter i Norge. Bunadssølvet du får hos Bjørklund, er møysommelig håndverk med lange norske tradisjoner fra Voss (Sylvsmidja). Det kan være bestillingstid på enkelte mønstre og design.

Bjørklund hjelper deg å lykkes med gavene og er gavebutikken til både små og store anledninger.

Beliggenhet

1.etgMINIBANKPPPPPH&M HOMEBig BiteNikitaBaker BrunFredrik & LouisaBjørklundKidArkTeliaMestergrønnKinsarvikNaturkostRitualsJerniaJens Hoff GarnTilbordsApotek 1NilleMustiKlinikk for AlleNawabsKicksInteroptikStormbergSøstreneGreneEgonGodtBrødCuttersTelenorbutikken

Kontakt

Telefon: 404 32 201

Email: horisont@bjorklund.no

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg