Morsom 17. mai-feiring hjemme! 

Også i år blir det også annerldes 17. mai-feiring! Lurer du på hva du og familien kan finne på? Vi har samlet noen tips for en morsom feiring! 

Aktiviteter og konkurranser er morsomt for hele familien og passer for alle aldre. Med litt forberedelser kan dere lage til en innholdsrik og vellykket hjemmefeiring. Her er noen morsomme aktivteter dere kan fylle dagen med: 

Lag deres eget korps – Klarer dere å spille “Ja, vi elsker”? Vær forberedt på et par sure toner og mye latter!

Potetløp – Her får hver deltager utdelt en potet og en skje, og man skal balansere poteten oppå skjeen. Førstemann i mål uten å miste poteten vinner! 

Sekkeløp – Hver deltager får utdelt en sekk og man skal hoppe fortest frem til målstreken. 

Fiskedam – Finn frem fiskestang om du har liggende (om ikke kan du bruke en lang pinne eller kanskje en mopp/kosteskaft?) Deretter er det bare til å fiske etter godtepose eller andre overraskelser. En klassiker som alltid slår godt an! 

Tautrekking – Del inn i to lag, med barn og voksne på hvert lag. Marker opp midten på banen. Hvert lag tar tak i enden på tauet og drar til et av lagene kommer over streken. Måtte det sterkeste laget vinne. 

Svampkast – En fuktig klassiker! Lag hull i en papplate med plass til et hode. Det er ekstra morsomt om man tegner på en kropp under holdet. La barn og voksne bytte på å stå bak. Hvem treffer blink med den våte svampen? 

Limbo – to personer holder en lang pinne eller et kosteskaft. Barn og voksne stiller seg i kø for å gå under pinnen. Hvem kommer lavest ned?

Trillebårløp – tid for samarbeid.  Den ene er trillebår og må gå på hendene, mens sjåføren holder føttene til personen som er trillebår og styrer. Første laget over målstreken vinner! 

PS: Husk å handle inn premier på forhånd! Ingen 17. mai uten premier! 

Finn frem morsomme leker for store og små!
Skå et slag med tre på rad!
Lag et koselig utemiljø!
Alt du trenger for å starte ditt eget korps finner du hos Nille og Obs!
Festdrakt fra Obs!