Få varene levert rett hjem til deg! 

I denne perioden vi er inne i nå, gjør butikkene sitt ytterste for å holde handelen i gang og for å kunne bistå deg som kunde på best mulig måte. Ønsker du varer fra flere butikker på samme leveranse? Det fikser vi! Send mail til lise@horisont.no for å få koordinert din leveranse.Se oversikt her! 

Søstrene Grene

Søstrene Grene tilbyr å kjøre møbler hjem til deg, uten ekstra kostnad. Du kan også ta med andre varer som butikken selger. Du må bo i strekning Fana-sentrum-Fyllingsdalen-Landås-Åsane. Kundene kan sende bestilling til sostrenegrene.bergen@gmail.com

Interoptik

Tom for linser, eller venter du på brillene dine? Vi tilbyr sending av varer til våre kunder uten ekstra kostnad! Ta kontakt med oss på tlf 57 02 46 10 eller send en e-post: horisont@interoptik.no så hjelper vi deg!

Apotek 1

Vi tilbyr hjemkjøring av store pakker bleier, kateketer, næringsdrikker mm - dette kan bestilles på telefon 53002920
Legemidler kan leveres hjem på døren eller via post. Dette må bestilles på www.apotek1.no

Hans H

www.hansh.no kjører varer gratis hjem i Bergensområdet. 

Mybag
Du har fremdeles mulighet til å handle i vår nettbutikk www.mybag.no. Vi kan da sende varer hjem til deg 

Skoringen

Skoringen tilbyr i disse tider og levere skoene du ønsker deg hjem på døren til deg. Ta kontakt med Skoringen Horisont på deres sosiale medier, eller send en mail til horisont@skoringen.no med hvilken sko og størrelse du ønsker. Betaling via vipps.

VIC

Vic Horisont leverer gjerne på døren i Bergensområdet! Sjekk vår Instagram konto @vic.horisont eller Facebook vic.horisont, der finner du mange fristelser for både menn og kvinner. Send oss en melding, du vippser til oss, vi betaler og ligger kvittering i posen. Deretter leverer vi, eller sender til deg.  Vil dere ha privat shopping i butikken, med hjelp av en av oss, ordner vi det! Ring send SMS til Lisbeth tlf 93452215. 

Infinity

Gå inn på www.infinityshop.no og legg en igjen kommentar på at en ønsker hjemlevering i bergensområdet. Så dukker vi opp på døren 😊 Til resten av landet sender vi. Vi har gratis frakt over 1000 kr. 

Clas Ohlson

Clas Ohlson ønsker i Åsane å kunne tilby hjemkjøring samme dag mellom kl. 18 og 21 mot kr 49 frakt. Gratis ved ordre over 500 kr og kjører kun i Åsane. Bestill varer på Robert.Dahle@clasohlson.no. Betaling via vipps. 

Godt Brød 

Vi tilbyr hjemlevering gratis innen kort radius og mot 49,- ved lengre distanser! Bestill på horisont@godtbrod.no eller 55 10 20 23. 

Lekia

GRATIS HJEMKJØRING! Vi ønsker å hjelpe våre kunder som har behov for det i nærområdet til Åsane, Arna, Hordvik, Sandviken og Bergen Sentrum ved å levere varer på døren til dere gratis ved kjøp for over 399kr. Vi tilbyr ferdige aktivitetspakker til alle aldersgrupper, i ulike prisklasser. Vi tilbyr også shopping over telefon med en av våre flinke medarbeidere, som plukker og gjør klar akkurat de varene du måtte ønske. Vi pakker gjerne inn varene for deg dersom det skal være gaver. Ring oss på 55 18 38 33 eller send oss en melding på messenger før kl 13, og vi kjører ut varene samme dag. Vi ringer deg ved ankomst, tar betalt via vipps og plasserer varene utenfor døren din. Vi kan også lage klar varer på forhånd til dere som ønsker å hente i butikken

For inspirasjon, se www.lekia.no 

Mester Grønn

Kontakt Mester Grønn på mail MG065@mestergronn.no med din bestilling for hjemlevering. Vipps betaling.

Skechers

Skechers tilbyr hjemlevering. Ta kontakt på 21 07 94 15 eller send mail til horisont@skechers.no.  

Musti

Vi er behjelpelig med levering på parkeringsplass når vi er 2 på jobb. Om du ringer 46933854 så avtaler vi tid. Pengene vippses.