Borddekking til jul & nyttår!

Jul og nyttår betyr gjerne at man ønsker å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen. La deg inspirere her! 

Vi er vel alle enige om at vi er klar for å starte 2021 med blanke ark? Før den tid er det duket for juleselskaper og nyttårsferiring. Selv om man ikke blir så mange til bords i år, trenger ikke det å gå utover pyntingen og den hyggelige stemningen!

Klassisk jul med røde blomster

Først ut er julaften og påfølgende julebesøk. Ønsker du ekstra julestemning er det fint å dekke med røde blomster og levende lys. Del gjerne en bukett opp i små vaser og plasser utover bordet. 

Nyttårsaften 

Dekk et vakkert bord på nyttårsaften. Ta naturen med inn på bordet og kombiner med glitrende kuler og levende lys i forskjellige høyder. Da blir det garantert en hyggelig stemning og du er klar for å gå inn i 2021 med dine nærmeste. 

Du kan også tilføre fine ledlyslenker for å gi ekstra liv til bodet. Bruk gjerne tøyservietter for et eksklusivt uttrykk. Ønsker du et naturpreg kan du fint dekorere med kongler og barnåler. Hva med å legge en fin krans midt på bordet? Her er det kun kreativiteten som setter grenser. 

Maksimalisme

Syns du det er fint med de bordene hvor det bugner av lekkert interiør? Skap et maksimalistisk uttrykk med å bruke tre lag. Dekkebrikke, fat og skål. Legg på to sett med bestikk, dessertskje om du skal serverer noe søtt og sett frem ulike glass. Deretter kan du leke deg med pynt og blomster på bordet. More is more! 

Ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår!  

Kilde: Kid Interiør og Mester Grønn.