12 tips til aktivteter i høstferien

Kalenderen viser høstferie og for mange er det er tid for en uke med avkobling og hygge! Vi gir deg tips til aktiviteter for deg selv og hele familien. 

1: Nyt et herlig måltid sammen med venner og familie. 
På Horisont finner du mange spisesteder og restauranter. Hva med barnas favoritt – en god burger og milkshake hos Burger King? 
Se oversikt over restauranter og spisesteder her. 

2: Kreativt DIY-verksted
Slipp løs din indre kunstner og lag fine kunstverk. Perfekt aktivitet sammen med barna. Hos Søstrene Grene finner du lerret og malesaker. Kanskje resultatet kan henges opp på barnerommet eller gis vekk i julegave? 

3: Tid for egenpleie 
Gjør neglene klar for høsten med gellack fra Visit! Sett av tid til deg selv og len deg tilbake mens noen andre fikser negelene dine. Det skal ikke så mye til for å føle seg fresh. Hvilke farge går du for?

4: Dra på telttur
Lite slår norsk natur om høsten. Vakre farger og frisk luft gjør godt for kropp og sjel. Ta med din kjære, venner eller hele familien på en koselig telttur. Trenger du utstyr til turen? Ta turen innom gjengen hos XXL, så deler de gjerne sine beste tips. 

5: Nyt en digg is fra Funky Frozen 
Når søtsuget melder seg er det helt innafor å nyte en deilig is eller frappe fra Funky Frosen Yogurt. Ungene blir garantert glad! 

6: Høstlig forandring på håret
Vi slår fortsatt et slag for egentid. Hva med å bestille time til klipp og fage hos en av våre frisørsalonger? Len deg tilbake og nyt deilig vask, hodebunnsmassasje, klipp og kanskje en ny farge? 
Visste du at du kan velge mellom 4 ulike frisørsalonger på Horisont? 
Sayso, Visit, Nikita og Cutters – valget er ditt! 

(Kun klipp hos Cutters)

7: Frigjør endorfiner med trening hos SATS
Man angrer aldri på en treningsøkt sies det. Enig? Endorfiner er kroppens naturlige lykkerus – og du alene kan frigjøre haugevis av dette lykkehormonet ved å trene. Hva med å ta turen innom SATS i høstferien? 

8: Spillkveld med venner og familien
Legg vekk mobiler, slå av TV og finn frem et morsomt spill. Nina hos Norli tipser om “Vil du vedde?”. Morsomt spill for hele familien. Hver spiller prøver å løse både fysiske og mentale oppgaver for å vinne stort, mens de andre spillerne vedder på om spilleren klarer det eller ikke. Ta turen innom Norli 2. etg for flere gode spilltips. 

Tips 9: Inviter venner på middag 
Det er så deilig å endelig kunne samles igjen. Det må vel feires? Gode samtaler, latterkramper, god mat og upåklagelig stemning. Gjør litt ekstra ut av borddekkingen. Hos Upstairs i 2. etg finner du fine servietter og lys – som er prikken over ién på et fint dekket bord. 

Tips 10: Spadag hjemme 
Sett av tid til en lang dusj eller et bad, skrubb kroppen og smør deg inn i deilige kremer. Rituals lanserte nylig limited edition-serie “Serendipity” som er beriket med ti av naturens mest verdifulle oljer. 

11: Bak Godt Brød sine himmelske boller
Visste du at bollene til Godt Brød er vegansk og lett å lage? Bolledeigen er uten melk og smør. Oppskriften får du her! Mmm, vi får vann i munnen av tanken på nystekte boller. 

12: Oppdater garderoben med lekre høstnyheter
Butikkene bugner av lekre nyheter og de ansatte på senteret hjelper deg gledelig med å oppdatere garderoben for sesongen. 

Velkommen til en hyggelig høstferie-handel på Horisont!