DAYS LIKE THIS

Plan 2

Til butikkoversikt

dlt_logo_liggende

Kvinner er nøkkelen for oss, de er vår inspirasjonskilde. Vår nye kjede er skapt av kvinner (og litt av meg), for kvinner som er glad i velkledd mote, smil og moro, for det er vi.
Velkledd mote handler for oss om klær som er ordentlige, som er gode å ta i, som er deilige å ha på, som gjør at man føler seg fin og flott, og som kanskje bidrar til et kompliment eller to.
Vi tror på den indre skjønnheten, og klær som en forlengelse av personligheten, en forsterkning av den ubevisste selvsikkerheten vi opplever at kvinner utstråler.

Vi liker å ha det gøy, vi liker å smile, for det finnes vel ikke et smil som ikke er vakkert? På tross av en velkledd, moderne og ordentlig stil så er vi langt fra selvhøytidelige og jålete, for det tror vi ikke på. Mote og klær er ikke hokus pokus, det handler om å føle seg vel med seg selv for da blir alt fint.
Vi lurer ofte på «hva vi skal ha på oss» og det tror vi at flere gjør. Vår målsetning er å komme med gode tips og råd til hva du skal ha på deg i forskjellige anledninger og tider på året, hvordan du styler ditt favorittplagg på forskjellige måter, og hvilke trender som er viktige her og nå.
Den inspirasjonen skal du selvfølgelig få i vår butikk på Horisont, men vi vil også dele tips og råd med deg hjemme i sofakroken. Derfor har vi valgt Facebook som vår viktigste inspirasjonskanal, der vi også har lyst å kommunisere med deg, ikke bare til deg.

Vi har også åpnet en webshop, www.dayslikethis.no der vi har valgt å ta bilder av alle klær på modell for at vi syns at klærne kommer mer til sin rett på den måten når du ikke har anledning å se og ta på klærne i butikk.

Telefon: 55 21 16 11

  • Besøk oss på Facebook